06 martie 2022, 12:00 Realitatea moldovenească views 2937
ANRE infirmă informațiile privind deficitul de carburanți la benzinăriile din țară
06 martie 2022, 12:00 Realitatea moldovenească views 2937

ANRE infirmă informațiile privind deficitul de carburanți la benzinăriile din țară

Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) a anunțat că informația apărută ieri referitor la deficitul de benzină/motorină la stațiile PECO din țară este un fals, transmite MOLDPRES.

În acest context, ANRE informează că, în prezent, importurile în Republica Moldova se realizează în volume comparabile cu cele medii pentru perioada de pînă la declanșarea crizei din Ucraina.

„Stocurile de benzină, motorină și gaz lichefiat deținute de companiile petroliere importatoare sînt la un nivel suficient pentru a satisface cererea existentă", explică Agenţia.

Potrivit ANRE, împreună cu alte instituții guvernamentale sînt întreprinse acțiunile necesare pentru identificarea surselor alternative de import în vederea neadmiterii lipsei carburanților pe piață.

Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică roagă sursele media și cetățenii să opereze cu informații din surse verificate și să nu admită dezinformarea populației.

Sursa: www.moldpres.md

Cuvinte cheie:

ANRE , combustibil , deficit

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1797
Populația:
408 locuitori

Valea lui Vlad este un sat din cadrul comunei Dumbrăviţa, raionul Sîngerei. Localitatea se află la distanța de 34 km de orașul Sîngerei și la 96 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 408 oameni. Satul Valea lui Vlad a fost menționat documentar în 1797.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.