11 aprilie 2023, 12:00 Realitatea moldovenească views 1843
Ostalep: „Pe Spînu îl așteaptă șase dosare penale”
11 aprilie 2023, 12:00 Realitatea moldovenească views 1843

Ostalep: „Pe Spînu îl așteaptă șase dosare penale”

Fostul viceprim-ministru, ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, iar acum secretar general al Administrației Prezidențiale a Moldovei, Andrei Spinu, poate fi tras la răspundere penală pe șase capete de acuzație, și aproape toate vor avea finalitate.

Această opinie a fost exprimată de politologul, analistul, directorull Institutului de Studii Diplomatice, Politice și Afaceri de Securitate, expertul în securitate, fostulul viceministru de externe Valeriu Ostalep în cadrul emisiunii„Po factam s Iuliei Fedorovoi”, transmite Noi.md.

Prezentatoarea: ”Ce îl așteaptă pe Andrei Spînu? Pe numele lui au fost pornite patru dosare penale, sau trei”.

Valeriu Ostalep: „Îl așteaptă șase dosare penale”.

Prezentatoarea: „Și credeți că măcar unul dintre ele va fi dus pînă la capăt?”.

Valeriu Ostalep: „Cred că aproape toate”.

Anterior s-a aflat că împotriva lui Andrei Spinu au fost deschise cel puțin trei dosare penale. Secretarul general al administrației prezidențiale a spus că a aflat despre anchetă din declarațiile publice ale lui Cavcaliuc și Șor. Potrivit oficialului, acest lucru a fost pus la cale de către foștii angajați ai Serviciului de Informații și Securitate, în special, fostul șef al instituției, Alexandru Esaulenco. Andrei Spînu a declarat că este hărțuit de hoții care au fugit din țară în complicitate cu forțele de ordine ale țării, oamenii care au conlucrat cu regimul lui Plahotniuc.

Sursa: noi.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1644
Populația:
904 locuitori

Mănoileşti este un sat şi comună din raionul Ungheni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Mănoileşti, Novaia Nicolaevca, Vulpești și Rezina. Satul Mănoilești este situat la o distanță de 9 km de orașul Ungheni și la 99 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 904 oameni. Satul Mănoilești a fost atestat documentar în anul 1644.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.