14 aprilie 2023, 15:00 Realitatea moldovenească views 1324
Recean a oferit Diplomă de onoare echipei care întors statului Aeroportul Chișinău
14 aprilie 2023, 15:00 Realitatea moldovenească views 1324

Recean a oferit Diplomă de onoare echipei care întors statului Aeroportul Chișinău

Echipa de specialiști din cadrul instituțiilor responsabile, care a lucrat pentru a reîntoarce Aeroportul Internațional Chișinău în gestiunea statului, a primit Diplome de onoare ale Guvernului.

Prim-ministrul Dorin Recean și-a exprimat recunoștința pentru efortul funcționarilor în cadrul unei ceremonii, organizate la Casa Guvernului, anunță Noi.md

„Transmit aprecierea tuturor cetățenilor, pentru că ați demonstrat că, atunci când toate instituțiile responsabile lucrează în mod coordonat și își fac munca în echipă, reușim să obținem rezultate concrete în beneficiul cetățenilor și al statului”, a spus premierul Dorin Recean.

Pe final, șeful Guvernului, a subliniat necesitatea elaborării planului de dezvoltare a Aeroportului, reducerea taxei aeroportuare pe care o plătesc pasagerii și asigurarea mai multor rute spre diverse destinații, la prețuri accesibile.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Dorin Recean , aeroport

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1925
Populația:
169 locuitori

Afanasievca este un sat din cadrul comunei Crasnîi Vinogradari din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 20 km de orașul Dubăsari și la 65 km de Chișinău. Populaţia satului Afanasievca alcătuia 169 de oameni în anul 2011. Satul Afanasievca a fost înființat în anul 1925.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.