17 octombrie 2023, 15:00 Realitatea moldovenească views 1173
CEC a aprobat simbolurile electorale ale concurenților înscriși în campanie
17 octombrie 2023, 15:00 Realitatea moldovenească views 1173

CEC a aprobat simbolurile electorale ale concurenților înscriși în campanie

Comisia Electorală Centrală (CEC) a aprobat, pentru imprimare în buletinele de vot, simbolurile electorale ale partidelor politice și Blocului electoral „Ruslan Codreanu”, înregistrate în calitate de concurenți electorali la alegerile locale generale din 5 noiembrie 2023.

După ce imagini grafice puteți găsi partidele politice sau blocul electoral pentru care vreți să votați, vedți în documentul de mai jos


Alegerile generale locale vor avea loc pe 5 noiembrie. În prezent, pe listele electorale figurează 2 761 954 de cetățeni cu drept de vot. Și locuitorii Capitalei urmează să își aleagă primarul. În cursă s-au înscris 27 de candidați.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

alegeri locale , CEC

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1540
Populația:
4800 locuitori

Mălăieşti este un sat şi comună din din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Din componenţa comunei fac parte localităţile Cerniţa și Mălăieşti. Localitatea se află la distanța de 31 km de orașul Grigoriopol și la 90 km de Chișinău. Populaţia satului Mălăiești alcătuia 4800 oameni în anul 2008. Satul Mălăieşti a fost atestat documentar în anul 1540.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.