16 noiembrie 2023, 16:00 Realitatea moldovenească views 1526
Vlah lansează asociația obștească „Platforma Moldova”
16 noiembrie 2023, 16:00 Realitatea moldovenească views 1526

Vlah lansează asociația obștească „Platforma Moldova”

Fosta bașcană a Găgăuziei a susținut un briefing de presă cu tema „Platforma Moldova: Irina Vlah se lansează în politică națională". „Avem nevoie de unitate. A venit timpul să facem un front comun, să dăm un exemplu frumos de politică națională. Țara trebuie să fie condusă de oameni competenți", a declarat politiciana.

„Evoluțiile politice din ultimii doi ani denotă o degradare ascendentă a democrației și a încrederii cetățenilor în guvernare. Niciodată, de la declararea independenței nu s-a simțit o scindare mai mare în societate.

Niciodată, Republica Moldova nu a avut o guvernare atât de proastă ca acum, oameni întâmplători, promovați în Guvern și la șefia instituțiilor publice. Marele dezastru în toate domeniile produce o mare decepție în societate, marele așteptări s-au transformat într-o mare depresie.

Astăzi, a sosit timpul să dezvălui esența proiectului meu. Anunț lansarea asociației obștești „Platforma Moldova", o platformă care trebuie să ne unească, după ce actuala guvernare ne-a dispersat în oameni buni și răi.

Mă adresesz către toți cei cărora nu le este indiferentă soarta țării, acum unica doctrină trebuie să fie responsabilitatea și dragostea pentru țară. Avem nevoie de unitate. A venit timpul să facem un front comun, să dăm un exemplu frumos de politică națională. Țara trebuie să fie condusă de oameni competenți", a declarat Irina Vlah.

Sursa: unimedia.info

Cuvinte cheie:

Irina Vlah , Platforma Moldova

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1431
Populația:
15624 locuitori
Logo

Edineţ este un oraş din Republica Moldova, centrul administrativ al raionului Edineţ. Amplasat în nordul Republicii Moldova, oraşul Edineţ este situat la o distanţă de 200 km de Chișinău.  Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia oraşului constituie 15624 de locuitori. Localitatea este atestată documentar în anul 1431 cu numele Vedinţi, fiind întărită de către Alexandru cel Bun lui Cupcici vornic.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.