06 decembrie 2023, 12:00 Realitatea moldovenească views 1122
Valeriu Ostalep:
06 decembrie 2023, 12:00 Realitatea moldovenească views 1122

Valeriu Ostalep: "Ne-am pierdut suveranitatea și ea trebuie restabilită". Partea 1

Va reuși partidul de guvernămînt să se mențină la putere? Cînd se va "maturiza" societatea moldovenească? Cine va deveni următorul președinte al Republicii Moldova? Ce interese urmărește Occidentul în țara noastră? Cît de bine luptăm cu spionii și sabotorii?

Despre aceste și multe alte subiecte a discutat politologul, analistul, directorul Institutului de Studii Diplomatice, Politice și Securitate, expertul în domeniul securității, fostul viceministru de Externe, Valeriu Ostalep, în cadrul a două interviuri recente - la emisiunea "Podcast Politik" cu Natalia Morari și în cadrul emisiunii "Tema" cu Ludmila Belcencova. Ceea ce spune Valeriu Ostalep pare uneori dur, controversat, la limita admisibilului, însă, așa cum se spune, "nu poți scoate cuvintele dintr-un cîntec", iar această opinie ar fi util s-o citească nu doar criticii actualei guvernări, ci și reprezentanții acesteia, iar în acest sens publicăm acest material fără decupări. Iată ce a spus Valeriu Ostalep:

Despre sportul "grebla politică moldovenească"

Continuarea articolului citiți pe noi.md.

Cuvinte cheie:

Valeriu Ostalep , suveranitate

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1732
Populația:
353 locuitori

Sărăței este un sat din cadrul comunei Hîrjău din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 8 km de orașul Rîbnița și la 106 km de Chișinău. Conform datelor din anul 2012, populaţia localității constituia 353 de oameni. Satul Sărăței a fost menționat documentar în anul 1732.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.