24 octombrie 2015, 11:50 Personalități views 8514
Felicitări Gabriellei Mariani din Patria ei mică − Moldova însorită!
24 octombrie 2015, 11:50 Personalități views 8514

Felicitări Gabriellei Mariani din Patria ei mică − Moldova însorită!

Portalul www.moldovenii.md îi transmite concetățenei noastre Gabriellei Mariani cele mai sincere felicitări cu ocazia zilei dumneaei de naștere aniversare din patria ei mică − Moldova însorită!

Astăzi, 24 octombrie de 2015, este ziua de naștere aniversară a minunatei noastre concetățene, a Gabriellei Mariani (numele adevărat: Tcaci Gabriela, Maian, fiind patronimicul ei). Puțini oameni știu că cunoscuta actriță rusă s-a născut și a crescut la Bălți, Republica Moldova.

Biografia Gabriellei Mariani este, de asemenea, un fel de istorie a înfruntării obstacolelor, dar și a urcușurilor pe scările destinului. Noi știm cu toții că istoria este scrisă de personalități, inclusiv istoria cinematografiei ruse, iar noi sîntem bucuroși să știm că concetățeana noastră ocupă în ea un loc de cinste, cîștigînd inimile a milioane de spectatori din Rusia și din străinătate și nu în ultimul rînd pe acelea ale spectatorilor săi fideli din Moldova.

Pentru noi, compatrioții săi, Gabriella Mariani este și va rămîne mereu bălțeanca (originară din orașul Bălți) dragă și apropiată, minunata actriță care a reușit să urce și să rămînă pe Olimpul creativ rus, spre cucerirea căruia trebuie să aibă ambiția să tindă întregul nostru tineret de creație. Ea va fi întotdeauna pentru noi toți o Carte Deschisă a distinselor calități umane, întruchiparea filosofiei frumuseții și cuvîntului.

Fie ca dragostea noastră să ne inspire și să ne unească prin rădăcinile noastre comune! Și în această zi festivă pentru Dvs. am dori cu toții să Vă urăm multă sănătate, fericire, inspirație, realizarea tuturor planurilor Dvs. creative. Noi, concetățenii Dvs. dorim să vă transmitem toată dragostea, respectul și admirația pentru personalitatea și cariera Dvs. de creație și să vă asigurăm că vă suntem mereu alături și că așteptăm cu nerăbdare ca pe rarele sărbători de suflet, întîlnirile cu Dvs., atît la ecrane, cît și în persoană.

Sursa: moldovenii.md

Cuvinte cheie:

personalitati , Moldova , aniversarea

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1817
Populația:
2171 locuitori

Zîmbreni este un sat şi comună din raionul Ialoveni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Zîmbreni și Găureni. Localitatea se află la distanța de 17 km de orașul Ialoveni și la 30 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2171 de oameni. Satul Zîmbreni a fost menționat documentar în anul 1817.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.