18 ianuarie 2016, 15:49 Personalități views 7619
Dan Bălan a mai cîștigat un premiu în Rusia
18 ianuarie 2016, 15:49 Personalități views 7619

Dan Bălan a mai cîștigat un premiu în Rusia

Vineri au fost numiți cei mai populari, dar și cei mai atrăgători interpreți din industria muzicală rusească, iar cititorii portalului mk.ru l-au ales pe Dan Bălan ca fiind "Cel mai sexy cântăreț".

În fiecare an, mk.ru organizează un concurs printre vedete, care se numește ZD Awards ("Звуковая дорожка" Awards). Cititorii portalului sunt cei care votează pentru idolii lor. Dan Bălan a câștigat în categoria "Sexy M", iar fetele din trupa Serebro au luat premiul pentru cele mai sexy interprete.

"Victoria a fost o adevărată surpriză pentru mine. Nu știam că sunt nominalizat și nici că au fost oferite voturi pentru mine", a declarat Dan Bălan. "În ultimul timp am lucrat foarte mult la noul meu album și sper că anul viitor voi fi prezent nu doar în categoria "Sexy M", ci în mai multe. Lansând cu doi ani în urmă piesa "Lendo Calendo", am înțeles că vreau să fac ceva nou și la un alt nivel. Am plecat la Londra și am început să experimentez cu proesioniștii din lumea muzicii, cât și singur", a mai spus interpretul.

Sursa: allfun.md

Cuvinte cheie:

Dan Bălan , premiu , Rusia

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XX
Populația:
96 locuitori

Pîcalova este un sat din cadrul comunei Andreevca din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 10 km de orașul Rîbnița și la 117 km de Chișinău. Conform datelor din anul 2010, populaţia localității constituia 96 de oameni. Satul Pîcalova a fost înființat la începutul secolului XX.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.