22 ianuarie 2016, 15:17 Personalități views 8226
Moldoveanul nominalizat de revista americană Forbes în topul „30 under 30”
22 ianuarie 2016, 15:17 Personalități views 8226

Moldoveanul nominalizat de revista americană Forbes în topul „30 under 30”

Ex-președintele Consiliului Naţional al Tineretului din Moldova, Doru Curoșu, a fost nominalizat de către revista americană Forbes în topul „30 Under 30 Europe" la secția „Politici".

„30 Under 30 Europe" este un top realizat de prestigioasa publicație Forbes care selectează și nominalizează 30 de povești de succes ale tinerilor cu vârsta de până la 30 de ani, implicați în diferite domenii de activitate. Printre cei nominalizați în acest an îl regăsim și pe moldoveanul Doru Curoșu. Ex-președintele Consiliului Național al Tineretului din Moldova a fost nominalizat la compartimentul „Politici".

Potrivit Forbes, Doru Curoșu este implicat în elaborarea politicilor pentru tineret. Din ianuarie 2015 este membru al organizației europene European Youth Forum și reprezintă Moldova la Summitul Mondial Inovativ pentru Educație, unde a fost premiat pentru participare civică.

Dacă facem o retrospectivă a activităților în care a fost implicat tânărul, trebuie să menționăm că acesta a fost președintele Consiliului Național al Tineretului din Moldova timp de doi ani. Anterior, acesta a deținut funcția de vice-președinte al AIESEC Moldova. El este și organizatorului primului Festival al Tineretului din țară, petrecut în acestă vară. Este specialist în resurse umane. Tânărul a deținut și funcția de Consilier în domeniul tineretului la Ministerul Tineretului și Sportului în perioada Guvernului Streleț.

Sursa: diez.md

Cuvinte cheie:

Forbes , moldovenii , tineret , personalitati

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1602
Populaţia:
552 locuitori

Slobozia-Horodişte este un sat din cadrul comunei Horodişte, raionul Rezina. Slobozia-Horodişte este situat la o distanţă de 35 km de oraşul Rezina şi la 103 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 552 de oameni. Satul Slobozia-Horodiște a fost menționat documentar în anul 1602.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.