25 ianuarie 2016, 10:16 Personalități views 10100
Ana Cernicova a ajuns în finala unui concurs internațional de operă
25 ianuarie 2016, 10:16 Personalități views 10100

Ana Cernicova a ajuns în finala unui concurs internațional de operă

Moldoveanca Ana Cernicova a ajuns în finala unuia dintre cele mai prestigioase concursuri de operă din lume - "Francesca Viñas", care va avea loc în Spania.

Este o realizare importantă în cariera unei cântărețe de operă. "Eu am ajuns în finala unuia dintre cele mai prestigioase concursuri de operă din lume, Francisco Viñas!!! Trecând peste multiple audiții, kilometri, stres, singură... fără relații... Dintr-un număr de 568 de concurenți din 60 de țări, am reușit să ajung să reprezint țara noastră printre cei 21 de finaliști! Indiferent de rezultatul final mă simt deja împlinită. Mulțumesc mult celor dragi, care mă susțin la bine și la greu...", a scris tânăra pe Facebook.

Sursa: www.allfun.md

Cuvinte cheie:

opera , concurs , Spania

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1768
Populația:
3206 locuitori

Doroţcaia este un sat şi comună din raionul Dubăsari. Doroţcaia este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 17 km de orașul Dubăsari și la 32 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 3206 oameni. Satul Doroţcaia a fost menționat documentar în anul 1768.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.