05 iulie 2016, 15:35 Personalități views 10166
Irina Negară și Adrian Ursu gustă din vară pe un litoral grecesc (Foto)
05 iulie 2016, 15:35 Personalități views 10166

Irina Negară și Adrian Ursu gustă din vară pe un litoral grecesc (Foto)

Sezonul vacanțelor a fost declarat deschis, iar vedetele se grăbesc deja să-și valorifice ofertele de turism. Printre cei care au ales să guste din vară se numără și cuplul Adrian Ursu & Irina Negară. Soții au ales să se odihnească în Grecia.

Cei doi soți au ales să-și petreacă escapada într-o țară a aromelor și a vestigiilor istorice. Irina și Adrian s-au oprit la hotelul Olympion Sunset din Kassandria – cel mai mare oraș de pe brațul Kassandra și capitala peninsulei Halkidiki.

Alături, în vacanța plină de culoare, s-au dovedit a fi solistului AKORD, Igor Sîrbu, dar și soții Natalia & Sandu Gorgos.

„Cum e atmosfera aici, se vede din poza asta! Compania superbă, la fel și hotelul! Recomandăm tuturor!", spun prietenii, din vacanță.

Admirați și voi cîteva fotografii din călătoria lor, surprinse de frumoasa soție a lui Adrian Ursu:

Sursa: ea.md

Cuvinte cheie:

vara , Adrian Ursu , odihna , Grecia

Comentarii

 (1)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XIX
Populația:
30 locuitori

Grinăuți este stație de cale ferată din raionul Ocniţa, în componența comunei Dîngeni. Se află la distanța de 22 km de orașul Ocnița și la 231 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia localității constituia 30 de oameni. Stația de cale ferată Grinăuți a fost înființată la finele secolului XIX.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.