22 ianuarie 2017, 11:00 Personalități views 5658
Regizor moldovean va juca un rol în filmul lui Woody Harrelson
Foto: dailymail.co.uk
22 ianuarie 2017, 11:00 Personalități views 5658

Regizor moldovean va juca un rol în filmul lui Woody Harrelson

Pe parcursul ultimilor doi ani și jumătate regizorul moldovean, Vitalie Perciun, locuiește la Londra, iar acum va juca un rol în noul film "viu" al lui Woody Harrelson.

Filmul de comedie "Lost in London Live" va fi prima peliculă din istorie, filmată în timp real: spectatorii în sala cinematografului îl vor putea viziona chiar în momentul filmării. Premiera va avea loc pe data de 20 ianuarie, la ora 01:30 noaptea, la Cinematograful Picturehouse Central din Londra.

"Există deja o practică a translării în direct a spectacolelor teatrale la cinematografe. Dar ceea ce vom prezenta noi va fi cu totul altceva - un film adevărat cu 14 platouri de filmare și 30 de actori", a povestit despre proiectul său regizorul.

Filmul cu durata de 100 de minute, va fi filmat într-o singură dublă și doar cu o cameră conectată la 54 de receivers-e diferite.

Harrelson va apărea în film în calitate de actor, împreună cu Owen Wilson, personajele principale vor fi ajutate de aproximativ 400 de persoane.

«Lost in Londra Live» este debutul regizoral al lui Woody Harrelson. Filmul este bazat pe evenimente reale, care i s-au întîmplat lui Woody în anul 2002, la Londra, cînd și-a petrecut noaptea la o secție de poliție, după o petrecere furtunoasă de la Clubul Chinawhite.

Vitalie Perciun:

Mă aflu la Londra din vara anului 2014 și în tot acest răstimp am încercat să mă regăsesc în lumea filmului, producțiilor media, mai puțin în actorie. Nu caut să mă fac actor de carieră, dar în cazul în care sînt chemat să mă filmez, mă duc.

Rolul meu în filmul lui Woody e fără nume «walk on role» - aceasta nu este un rol de fundal, dar nu e încă un rol deplin, de sine stătător. Rolul meu e fără cuvinte, pe mine m-a selectat Harrelson personal. Eu joc rolul unui petrecăreț, afemeiat. Pe platoul de filmare voi avea costum, voi apărea într-o scenă de două minute, la intrarea în club, alături de Woody și agentul de pază. Întregul subiect al filmului nu-mi este cunoscut, în cazul unui rol ca al meu, nu se practică să se dea scenariul pentru ca să fie citit.

Astăzi repetăm. În general, pentru o zi de filmare de acest nivel la Londra se plătește plus minus 200 de lire sterline. Filmările propriu-zise și faptul că va fi difuzat on-line la 50 de cinematografe din SUA și 1 la Londra e emoționant. Acest live-eveniment, dacă undeva poate fi, se va întîmpla neapărat. Plus detaliile tehnice, pentru ca filmul să fie translat simultan de la zeci de camere on-line, în cincizeci de cinematografe e nevoie de un canal serios. Peste cîteva luni, filmul va fi lansat pe DVD, probabil, în această versiune va fi remontat, dar acest lucru nu este treaba mea, de acest lucru se va ocupa Woody. Sună cool de tot "nu e treaba mea, Woody se va ocupa de acest lucru", să mă fi auzit 3 ani în urmă!

Sursa: locals.md

Cuvinte cheie:

regizor , film , Vitalie Perciun

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1811
Populația:
862 locuitori

Tartaul de Salcie este un sat şi comună din raionul Cahul. Tartaul de Salcie este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 25 km de orașul Cahul și la 160 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 862 de oameni. Satul Tartaul de Salcie a fost menționat documentar în 1811.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.