24 octombrie 2017, 14:52 Personalități views 8333
Natalia Gordienko într-o ședință foto senzațională pe malul mării (Foto)
24 octombrie 2017, 14:52 Personalități views 8333

Natalia Gordienko într-o ședință foto senzațională pe malul mării (Foto)

Cea mai "vînată" graviduță din showbizul autohton, Natalia Gordienko, a realizat o ședință foto senzațională pe malul mării.

Deși ține mai mereu departe de ochii presei viața sa personală, acum fericirea și împlinirea i se citește pe chip. Natalia va deveni mămică în scurt timp, iar perioada cea mai frumoasă din viața unei femei, cînd își poartă copilul sub inimă, a făcut-o parcă și mai fermecătoare. Interpreta a decis să imortalizeze acest lucru într-o frumoasă sesiune foto.

Artista a publicat pe o rețea de socializate cîteva poze alb-negru care îți taie respirația.

„Я благодарна судьбе и близким родным людям, что я могу каждый день чувствовать любовь!" (Sînt recunoscătoare destinului și celor dragi că le simt în fiecare zi iubirea), a scris Natalia în dreptul unei poze.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Natalia Gordienco , fotografie , mare

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1568
Populația:
3401 locuitori

Geamăna este un sat şi comună din raionul Anenii Noi. Din componenţa comunei fac parte localităţile Batîc și Geamăna. Satul Geamăna se află la distanța de 12 km de orașul Anenii Noi și la 32 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 3 401 oameni. Satul Geamăna a fost atestat documentar în anul 1568.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.