03 mai 2022, 13:30 Personalități views 2014
S-a stins din viață actorul de teatru și film Igor Mitreanu
03 mai 2022, 13:30 Personalități views 2014

S-a stins din viață actorul de teatru și film Igor Mitreanu

S-a stins din viață actorul de teatru și film din Republica Moldova, Artist al Poporului, Igor Mitreanu, la vîrsta de 56 de ani. Anunțul trist a fost făcut de Teatrul Național Satiricus Ion Luca Caragiale, transmite unimedia.

„Maestrul a plecat la îngeri, lăsînd scena Teatrul Național Satiricus Ion Luca Caragiale tristă și pustie fără umorul inegalabil și prezența scenică memorabilă, care ne-a încîntat mai bine de 30 de ani. În 2019, Igor Mitreanu a fost distins cu titlul onorific „Artist al Poporului”, iar în 2010 - cu cel de „Artist Emerit”.

Cu adîncă tristețe, exprimăm sincere condoleanțe familiei, rudelor, prietenilor, întregii comunități teatrale și cinematografice de la noi, precum și tuturor celor care l-au cunoscut și prețuit pe Omul și Maestrul Igor MITREANU. Dumnezeu să-l odihnească în pace”, se arată într-un mesaj publicat de Teatrul Național Satiricus Ion Luca Caragiale.

Sursa: unimedia.info

Cuvinte cheie:

moarte , teatru , actori

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1878
Populația:
423 locuitori

Coada Iazului este un sat din cadrul comunei Bilicenii Vechi, raionul Sîngerei. Localitatea se află la distanța de 11 km de oraşul Sîngerei și la 118 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 423 de oameni. Satul Coada Iazului a fost menționat documentar în anul 1878.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.