22 februarie 2024, 10:30 Personalități views 1152
Dumitru Pulbere, la frumoasa aniversare de 72 de ani
22 februarie 2024, 10:30 Personalități views 1152

Dumitru Pulbere, la frumoasa aniversare de 72 de ani

Fostul președinte al Curții Constituționale, Dumitru Pulbere, în prezent președinte al Consiliului Institutului Justiției Constituționale, împlinește astăzi, 22 februarie, frumoasa vârstă de 72 de ani.

Dumitru Pulbere a dedicat o mare parte din viața sa carierei juridice, contribuind semnificativ la dezvoltarea și modernizarea sistemului juridic din Moldova. Cariera sa distinsă este marcată de numeroase realizări notabile, inclusiv reforme importante în cadrul Curții Constituționale.

În semn de recunoaștere și respect pentru munca sa neobosită și pentru contribuția adusă la justiția din Moldova, echipa moldovenii.md îi transmite cele mai sincere felicitări cu ocazia zilei de naștere.

La mulți ani, Domnule Pulbere!

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1529
Populația:
224 locuitori

Grimeşti este un sat din cadrul comunei Bogdăneşti, raionul Briceni. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 224 de oameni. Prima atestare documentară a satului Grimeşti, cu numele Grămeşti, din ţinutul Hotin, datează din aprilie 1529.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.