Mergi spre compartimentul: Muzica
15 septembrie 2011, 14:08 Muzica views 5599
15 septembrie 2011, 14:08 Muzica views 5599

Un nou videoclip de la interpreta Natalia Barbu

Interpreta Natalia Barbu a filmat recent un videoclip la noua sa piesă. Compoziţia în limba engleză este intitulată "Do That Thing". Filmările clipului au fost făcute în două locaţii din Bucureşti. Pentru acest videoclip, Natalia Barbu a apelat la ajutorul lui Bogdan Boantă, coregraful de la ”Dansez pentru tine”. Fiind însărcinată în luna a cincea, cîntăreaţa nu s-a sfiit să danseze în faţa camerelor de luat vederi. Videoclipul se bucură de un teaser şi va fi lansat oficial pe 20 septembrie într-un club din Bucureşti. Cu aceasta ocazie, cîntăreaţa va da o petrecere, în cadrul căreia va susţine şi un recital muzical.

Sursa: noi.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1660
Populația:
2860 locuitori

Negureni este un sat şi comună din raionul Teleneşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Dobruşa, Negureni și Chersac. Localitatea se află la distanța de 28 km de oraşul Teleneşti şi la 83 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2860 de oameni. Satul Negureni a fost menționat documentar în anul 1660.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.