Mergi spre compartimentul: Muzica
10 decembrie 2015, 12:24 Muzica views 7768
Natalia Barbu, Dara și Tania Cerga și-au făcut trupă pentru Eurovision 2016!
10 decembrie 2015, 12:24 Muzica views 7768

Natalia Barbu, Dara și Tania Cerga și-au făcut trupă pentru Eurovision 2016!

După show-ul pe care l-au făcut anul trecut la Eurovision, ca interprete invitate, Natalia Barbu, Dara și Tania Cerga au decis să impresioneze din nou, pe aceeași scenă. Artistele și-au făcut trupă și s-au înscris la preselecția națională din acest an.

Elle se numește grupul acestora, iar piesa cu care vor participa este "Tare". "Este, evident, un proiect strict pentru Eurovision", a declarat Alla Donțu, producătoarea Darei, pentru KanKan.md. Întrebată dacă trupa a pornit de la show-ul de anul trecut din finala Eurovision, aceasta a spus: "Lăsăm loc de interpretare".

Interpretele cântă de la o vreme în trio, iar la ultimele spectacole și emisiuni au făcuzt senzație.

Prestația de anul trecut o puteți urmări mai jos.

Natalia Barbu a reprezentat Moldova în 2007 la Eurovision cu piesa "Fight", iar Dara a devenit cunoscută la preselecția națională din 2012 a concursului de muzică.

Sursa: kankan.md

Cuvinte cheie:

Eurovision , 2016 , muzica

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1620
Populația:
1404 locuitori

Găuzeni este un sat şi comună din raionul Șoldăneşti. Găuzeni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume situat la o distanță de 20 km de orașul Șoldănești și la 110 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 1404 oameni. Prima atestare documentară a satului Găuzeni datează din 12 aprilie 1620.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.