Mergi spre compartimentul: Muzica
12 ianuarie 2016, 11:08 Muzica views 7888
Zdob și Zdub au lansat un nou videoclip (Video)
12 ianuarie 2016, 11:08 Muzica views 7888

Zdob și Zdub au lansat un nou videoclip (Video)

Formația „Zdob și Zdub" a intrat în noul an cu un nou videoclip. Este vorba despre clipul filmat pentru piesa „Sunt hoinar, sunt lăutar". Lansarea a avut loc astăzi, pe pagina de Facebook a formației.

Piesa face parte din albumul-compilație „20 de veri", ce urmează a fi lansat pe 17 ianuarie în România. Aceasta a fost inspirată din filmul de cult „Lăutarii". Ideea videoclipului îi aparține regizorului Igor Cobîleanschi. Ca și „muzicanții din Bremen", încărcați cu valize și instrumente, Zdubii cutreieră pămîntul în lung și în lat ca să aducă bucurie publicului. În calea lor, protagoniștii întîlnesc oameni care pornesc cu ei în călătorie.

„Sunt hoinar, sunt lăutar" este al cincilea clip filmat de cineastul Igor Cobîleanschi pentru trupa „Zdob și Zdub" în cei 20 de ani de existență a formației. În acest clip s-au filmat peste 20 de personalități din lumea artei și sportului din Moldova: mimi, dresori de animale, artiști ai circului, balerini, sportivi.

Clipul a fost filmat timp de trei zile în una dintre suburbiile Chișinăului. În imagini apare un microbuz german vintage din anii 1970 „Barkas 1000", al cărui motor, în timpul filmărilor, a luat foc. Respectiv, scena accidentului cu microbuzul a fost una reală.

Sursa: www.noi.md

Cuvinte cheie:

Zdob şi Zdub , muzica , videoclip

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1891
Populația:
229 locuitori

Bulhac este un sat din cadrul comunei Cioropcani, raionul Ungheni. Localitatea se află la distanța de 41 km de orașul Ungheni și la 145 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 229 de oameni. Satul Bulhac a fost întemeiat în anul 1891.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.