Mergi spre compartimentul: Muzica
11 martie 2016, 16:05 Muzica views 10408
Adrian Ursu a lansat videoclipul piesei „Mama” (VIDEO)
11 martie 2016, 16:05 Muzica views 10408

Adrian Ursu a lansat videoclipul piesei „Mama” (VIDEO)

În pragul Zilei Internaționale a Femeii, Adrian Ursu a pregătit o dedicație specială pentru mama sa, dar și pentru mamele din întreaga lume. Acesta a lansat videoclipul piesei „Mama", informează NOI.md.

„Mi-am dorit un alt fel de videoclip! Un clip care să nu te facă să plîngi! Am selectat imagini din lumea întreagă, nu doar cu mame din Republica Moldova, pe care, alături de regizorul Oleg Butnaru, le-am montat astfel, încît să vedem bucuria și grija pe care o are o mamă. La fel, rulează mai multe etape prin care trece o mamă, începînd de la sarcină", a specificat Adrian Ursu în cadrul unei emisiuni televizate.

În imaginile videoclipului, așa cum a menționat interpretul, apare femeia în toate ipostazele posibile prin care trece pe parcursul întregii vieți. Chiar dacă este o piesă dedicată mamei, Adrian nu a ținut neapărat să o filmeze pe mama sa: „Mama oriunde este o mamă și nu este neapărat ca în videoclip să fie filmată chiar mama mea, deoarece sînt actori care joacă și transmit foarte bine mesajul. Nu am întrebat-o dacă ar vrea să apară în acest videoclip, dar, din cîte o cunosc, este prea modestă și se emoționează prea mult ca să apară într-un video".

Lucrul asupra acestui videoclip a început încă în luna august a anului trecut, iar cel mai dificil a fost să se găsească imaginile potrivite pentru melodie.

Sursa: www.noi.md

Cuvinte cheie:

muzica , videoclip

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1820
Populația:
3371 locuitori

Mihailovca este un sat şi comună din raionul Cimişlia. Mihailovca este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 13 km de orașul Cimișlia și la 83 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 3371 de oameni. Satul Mihailovca a fost menționat documentar în anul 1820.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.