Mergi spre compartimentul: Muzica
16 aprilie 2016, 10:05 Muzica views 7862
Lidia Isac ar putea deveni Eurovision’s Next Top Model
16 aprilie 2016, 10:05 Muzica views 7862

Lidia Isac ar putea deveni Eurovision’s Next Top Model

Fiecare ediție nouă a celui mai important concurs de muzică din Europa înseamnă și o competiție de grație și eleganță feminină. Wiwibloggs.com - blogul de noutăți al ESC, a dat și în acest an startul unui voting în urma căruia se va alege cea mai frumoasă concurentă înscrisă la Eurovision. Pentru victorie luptă și Lidia Isac - reprezentanta țării noastre la Stockholm!

26 de concurente înscrise oficial în cursa Eurovision Song Contest au fost incluse în voting-ul realizat de platforma wiwibloggs.com. Dintre ele însă, doar una va ajunge Eurovision's Next Top Model sau cea mai frumoasă concurentă a ediției din acest an. Titlul se va acorda concurentei cu cele mai multe voturi, adică participantei care dă dovadă de unicitate, carismă și, evident, talent!

Câștigătoarele locurilor de frunte nu se vor alege doar cu titlul, ci și cu contracte profitabile, încheiate cu branduri cosmetice și vestimentare, având ocazia să ajungă și pe copertele unor reviste glossy din Europa.

Lidia Isac, reprezentanta din acest an a Republicii Moldova la ESC, a obținut până la această oră circa 482 de voturi, clasându-se pe locul 15.

Până azi, cele mai multe voturi (peste 5400), s-au direcționat spre armeanca Iveta Mukuchyan.

Ucraineanca Jamala se află deocamdată pe locul 11 în clasament.

Puteți vota pentru concurenta favorită AICI.

Sursa: ea.md

Cuvinte cheie:

Lidia Isac , Eurovision , muzica , concurs

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:

Populația:
51 locuitori

Slobozia-Medveja este un sat din cadrul comunei Medveja, raionul Briceni. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 51 de oameni.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.