Mergi spre compartimentul: Muzica
16 aprilie 2016, 12:40 Muzica views 17928
Eva Timuș a trecut în finala concursului „Голос Дети” din Rusia
16 aprilie 2016, 12:40 Muzica views 17928

Eva Timuș a trecut în finala concursului „Голос Дети” din Rusia

Tânăra interpretă din Republica Moldova, Eva Timuș, a reușit să se facă auzită de juriu și a trecut în finala concursului de muzică din Rusia - „Vocea", ediția pentru copii, notează ZUGO.

Tânăra, la doar 13 ani, a interpretat impecabil piesa „Beautiful" în cadrul show-ului ce a avut loc vineri, 15 aprilie, împreună cu alte două concurente.

Dima Bilan, fiind unul dintre jurați, a rămas de la început fără cuvinte, iar mai apoi a menționat că „în acest moment am privit prestația ca una la nivel profesionist".

Cel care a luat decizia de a o trimite în finală pe tânăra interpretă este Leonid Agutin, interpretul din echipa căruia face parte Eva. Acesta a specificat că decizia luată a fost bazată pe „ceea ce va fi în viitor", adăugând scurt că „În continuare vom lucra cu Eva Timuș".

Amintim că în vara anului 2015, Eva a participat la ediția pentru copii „New Wave". Ulterior, aceasta și-a încercat norocul și în România la concursulu „Next Star". Presa de peste Prut a numit-o, după ce a interpretat piesa „Roar", Katy Perry de România.

Totodată, aceasta a participat la peste 20 de concursuri care au avut loc în diferite colțuri ale lumii.

Sursa: zugo.md

Cuvinte cheie:

Eva Timush , concurs , muzica , Rusia

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1623
Populația:
2762 locuitori

Voinescu este un sat şi comună din raionul Hînceşti. Voinescu este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 55 km de orașul Hîncești și la 82 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2762 de oameni. Satul Voinescu a fost menționat documentar în anul 1623.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.