Mergi spre compartimentul: Muzica
22 aprilie 2016, 16:30 Muzica views 7115
Alex Calancea va lansa un nou album (Video)
22 aprilie 2016, 16:30 Muzica views 7115

Alex Calancea va lansa un nou album (Video)

Alex Calancea, împreună cu bandul său și cîțiva interpreți autohtoni, va lansa un nou album.

Despre aceasta a vorbit însuși Alex în cadrul unui interviu oferit portalului NOI.md. Albumul ar putea fi lansat în toamna anului curent.

„În prezent lucrăm la mai multe piese: la un videoclip cu Adrian Ursu, la două melodii cu Kapushon, care la fel vor fi însoțite și de videoclipuri. Vor mai fi ceva piese care așteaptă și, probabil, în toamnă voi scoate albumul «Alex Calancea Band și prietenii». Voi susține și un concert", a menționat Alex.

Acest proiect stă pe policioară de cîțiva ani, iar în primăvara anului curent, Alex și-a făcut ceva timp liber pentru a lucra la el. „Albumul conține multe piese deja, dar mai sînt artiști care vor să participe la proiect. Printre cei cu care am înregistrat pînă acum se numără: Tanya Cerga, Kapushon, Guz, Cătălin Josan, Cristina Pintilie, SunStroke Project", ne-a spus artistul.

Pe viitor Alex Calancea Band pregătește multe surprize pe placul publicului său, dar s-a abținut să le dezvăluie.

Sursa: www.noi.md

Cuvinte cheie:

muzica , album nou , Alex Calancea

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1552
Populația:
114 locuitori

Rediul de Sus este un sat din cadrul comunei Albineţul Vechi, raionul Făleşti. Localitatea se află la distanța de 13 km de orașul Fălești și la 138 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 114 oameni. Satul Rediul de Sus a fost menționat documentar în anul 1552.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.