Mergi spre compartimentul: Muzica
25 aprilie 2016, 15:30 Muzica views 8932
Dan Bălan a lansat o piesă nouă cu ex-solista Via Gra
25 aprilie 2016, 15:30 Muzica views 8932

Dan Bălan a lansat o piesă nouă cu ex-solista Via Gra

Dan Bălan are o relație aparte cu artistele din străinătate. După o colaborare de succes cu Vera Brejneva, acum câțiva ani, artistul moldovean prezintă, astăzi, o piesă realizată în colaborare cu altă artistă ucraineană.

Nu l-am mai auzit de mult timp interpretând un featuring cu versuri în limba rusă, pentru ca astăzi să lanseze o nouă colaborare cu o artistă din Ucraina. Noua piesă – „Мало малины", este un featuring realizat cu Olga Romanovskaya, alias Romanovskaya – o cântăreață de 30 de ani, originară din orașul ucrainean Nikolaev, recunoscută nu doar pentru succesele sale din lumea muzicii.

Romanovskaya a semnat, până în prezent, și un propriu brand vestimentar. Da, a gustat din celebritate fiind mai întâi creatoare de haine și abia în 2005 participa la un casting realizat de producătorul trupei VIA Gra. A fost selectată, iar alăruri de Vera Brezhneva și Albina Dzanbaeva a lansat piese precum „LML" și „Цветок и нож". Motivul pentru care Olga a ieșit din trupă după jumătate de an a fost sarcina anunțată de artistă.

În 2009, Olga și-a reînceput cariera muzicală solo. Piesa „Мало малины", interpretată alături de Dan Bălan, este semnată de Moon Records și e coprodusă alături de Andrea Bertolini.

Sursa: ea.md

Cuvinte cheie:

piesă , duet , muzica , Dan Bălan

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1859
Populația:
571 locuitori

Marianca de Jos este un sat şi comună din raionul Ştefan Vodă. Marianca de Jos este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 4 km de orașul Ștefan Vodă și la 102 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 571 de oameni. Satul Marianca de Jos a fost menționat documentar în anul 1859.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.