Mergi spre compartimentul: Muzica
29 aprilie 2016, 14:45 Muzica views 7061
Vitalie Dani a lansat un videoclip dedicat părinților (Video)
29 aprilie 2016, 14:45 Muzica views 7061

Vitalie Dani a lansat un videoclip dedicat părinților (Video)

Au trecut aproximativ doi ani de la ultima lansare video a lui Vitalie Dani și în această săptămînă interpretul a hotărît să-și bucure fanii cu un nou videoclip.

Este vorba de piesa „Părinții", iar potrivit artistului, ceea ce s-a reușit pe final este ceva mai deosebit în comparație cu ce a făcut pînă acum, relatează Noi.md.

În videoclipul lansat apar doar imaginile pictate pe nisip, interpretul fiind prezent doar cu vocea. „Era inițial conceput ceva mai deosebit. Este vorba despre pictorul originar din Tighina Chiril Sarsacov. El are o tehnică a sa de mînuire a nisipului", a menționat Vitalie Dani.

„A fost și pentru mine o surpriză să-l lansăm acum în Săptămîna Mare. Mi-aș dori ca cei care îl vor privi să fie, oarecum atinși, mișcați de acest videoclip. Este o melodie dedicată părinților și mereu ne-am gîndit cum am putea pune în imagine această temă", a mai adăugat artistul.

Ideea videoclipului aparține interpretului, iar ceea ce a reușit să se realizare pînă la final, a întrecut așteptările acestuia.

 

Sursa: www.noi.md

Cuvinte cheie:

muzica , videoclip , parinti , Vitalie Dani

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1812
Populația:
506 locuitori

Moara Domnească este un sat din cadrul comunei Viişoara, raionul Glodeni. Localitatea Moara Domnească se afla la distanța de 17 km de orașul Glodeni și la 150 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 506 oameni. Satul Moara Domnească este atestat în 1812.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.