Mergi spre compartimentul: Muzica
30 aprilie 2016, 11:25 Muzica views 7670
Eva Timuș a avut o evoluție de excepție la finala „Golos. Deti” (Video)
30 aprilie 2016, 11:25 Muzica views 7670

Eva Timuș a avut o evoluție de excepție la finala „Golos. Deti” (Video)

Eva Timuș a avut o evoluție de excepție la finala „Golos. Deti", însă nu a ajuns să lupte printre lideri, pentru titlul de câștigător. Moldoveanca nu a fost aleasă de către metorul ei, Leonid Agutin să-i reprezinte echipa.

Chiar dac nu a învins în finala concursului „Golos. Deti", Eva Timuș a devenit o mândrie pentru Moldova. Adolescenta a avut o prestație emoționantă pe scenă, prin interpretarea melodiei „Солнце", de Ani Lorak.

După ce Leonid Agutin a anunțat pe cine din echipa lui alege să lupte în continuare pentru titlul de câștigător, Eva Timuș nu și-a putut stăpâni emoțiile. Dintre cei trei copii, Rayana Aslanbekova, Marsel Sabirov și Eva Timuș, instruiți de Leonid Agutin , Rayana a fost favorita mentorului. În timp ce le-a mulțumit maeștrilor cu care a colaborat, Eva a răbufnit în lacrimi.

Amintim că publicul l-a ales câștigător în cel de-al treilea sezon „Golos. Deti"pe Danil Plujnikov.

Sursa: ea.md

Cuvinte cheie:

Eva Timush , muzica , concurs

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1619
Populația:
608 locuitori

Cîrneşti este un sat din cadrul comunei Brătuleni, raionul Nisporeni. Localitatea se află la distanța de 20 km de orașul Nisporeni și la 110 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 608 oameni. Satul Cîrnești a fost menționat documentar în anul 1619.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.