Mergi spre compartimentul: Muzica
20 septembrie 2016, 10:35 Muzica views 7053
Un băiat din Transnistria a cucerit-o pe Delia la X-Factor
20 septembrie 2016, 10:35 Muzica views 7053

Un băiat din Transnistria a cucerit-o pe Delia la X-Factor

La X Factor a fost calificat și un băiat de 26 de ani, originar din orașul Rîbnița. Tînărul penume Ivan Afanasiev a fost o prezență extrem de elegantă pe scena concursului, alegînd să cînte o piesă din repertoriul unui basarabean.

Ivan are 26 de ani, a fost susținut în culise de către mama, iar odată ajuns pe scena de la X Factor, a ales să cînte piesa „Mă ucide ea" – din repertoriul moldoveanului Mihail Sandu. Evoluția lui Ivan a fost întîmpinată pozitiv de către jurați. Și dacă la versuri încă mai aveau dubii, jurații s-au convins de talentul lui Ivan cînd a venit momentul refrenului.

„Ești atît de politicos și de grațios, că mă-nnebunești pe cuvînt. Simt că ... Prea multă seriozitate, dom'le! Adică ea te ucide și tu stai așa? De fapt, ești un nebunatic și ai nevoie de un profesor nebun. Răspunsul meu e DA", i-a spus Delia.

„Omule, îmi placi, dar trebuie să schimbi ceva și, dacă treci în etapa următoare, probabil o să-ți dai seama. Spun DA", a declarat Ștefan Bănică Jr.

„Un DA și de la mine", a adăugat Horia.

Tînărul a obținut un DA și din partea solistului din Carla's Dreams, fiind așteptat în etapa următoare.

Sursa: ea.md

Cuvinte cheie:

show , X Factor , Transnistria

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
17769
Populația:
1237 locuitori

Chetroşica Nouă este un sat şi comună din raionul Edineţ. Chetroşica Nouă este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Satul Chetroşica Nouă este situat la o distanță de 10 km de staţia de cale ferată Brătuşeni, la 25 km de oraşul Edineţ şi la 190 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 1237 de oameni. Satul Chetroşica Nouă a fost întemeiat între anii 1776-1859.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.