Mergi spre compartimentul: Muzica
24 octombrie 2016, 15:30 Muzica views 9196
Prestația adolescentei Emily Istrate la
24 octombrie 2016, 15:30 Muzica views 9196

Prestația adolescentei Emily Istrate la "Golos Deti" (Video)

Emily Istrate este adolescenta care a încins atmosfera la „Golos Deti – 3" Ucraina. Ea a interpretat piesa „Hora din Moldova" și a întors scaunele a doi jurați.

Emily a ales să meargă mai departe în echipa interpretei din Ucraina Tina Karol.

SHOK.md precizează: Emily are 12 ani, este elevă în clasa a 6-a la Liceul Teoretic "Orizont" din Chișinău. Studiază pianul la Școala de Arte "Valeriu Poleacov", ia ore de vocal și coreografie. Cunoaște și vorbeste mai multe limbi străine, adoră animalele.

De la 3 ani frecventează studioul muzical-coreografic "Lolli Pops", apoi "StarMix", participă la diferite TV Show-uri muzicale, concerte și multe concursuri. Emily a crescut în scenă, iar muzica este cea, care-i dă aripi, inspirație și încredere în sine, îi dă sens și culoare vieții, spune ea.

In 2015, este cîștigătoarea preselecției naționale "Славянский Базар", după care ne-a prezentat țara la Festivalui Internațional de Arte "Славянский Базар 2015" care a avut loc în Vitebsk, Belarus, unde se alege cu o invitație de onoare la un alt Festival, deja în Rusia, în calitate de oaspete de onoare și Președinte a Juriului Internațional de copii. Este semifinalista Concursului Internațional a Tinerilor Talente "Детская Новая Волна 2016", care a avut loc anul acesta în Rusia, orașul Moscova. Aici este observată și invitată de către organizatorii proiectului ucrainean televizat „Golos Deti" pentru a participa la preselecțiile organizate în Ucraina orașul Kiev, unde și-au încercat norocul peste 2000 de copii talentați din diferite țări.

Sursa: shok.md

Cuvinte cheie:

show , muzica , adolescenți

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1518
Populația:
1416 locuitori

Morozeni este un sat şi comună din raionul Orhei. Din componenţa comunei fac parte localităţile Morozeni și Breanova. Localitatea se află la distanța de 20 km de orașul Orhei și la 66 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1416 oameni. Satul Morozeni a fost menționat documentar în anul 1518.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.