Mergi spre compartimentul: Muzica
26 septembrie 2017, 17:30 Muzica views 6461
Brio Sonores au oferit un moment impresionant în cadrul concertului
26 septembrie 2017, 17:30 Muzica views 6461

Brio Sonores au oferit un moment impresionant în cadrul concertului "Hiturile anilor '70-'80" (Video)

Talentații băieți din Brio Sonores au oferit un moment impresionant în cadrul concertului Hiturile anilor '70-'80, care a avut loc vineri la Teatrul de Operă și Balet „Maria Bieșu" din capitală.

Interpretarea impecabilă a băieților a dat parcă o nouă viață melodiei „De-aș avea" interpretată altădată de Ștefan Petrache.

Momentul a fost unul cu adevărat de poveste, stîrnind la final o explozie de aplauze.

Băieții nu au ezitat să posteze pe pagina lor de Facebook o înregistrare a prestanței lor. Aceasta a adunat într-un timp foarte scurt aproape 6000 de aprecieri și zeci de comentarii laudative.

Concertul, care reprezintă un proiect ambițios al naistului Constantin Moscovici, susținut de compania DAAC-Hermes, a reunit pe aceeași scenă interpreții de ieri și de azi, iar lucrul care i-a făcut și mai aproape de publicul-spectator au fost șlagărele, care nu vor putea fi scoase niciodată din inima și sufletul poporului moldovenesc.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Brio Sonores , concert , muzica

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1927
Populația:
201 locuitori

Valea Florii este un sat din cadrul comunei Sărata-Galbenă, raionul Hînceşti. Localitatea se află la distanța de 25 km de orașul Hîncești și la 58 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 201 oameni. Satul Vale Florii a fost întemeiat în anul 1927.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.