Mergi spre compartimentul: Muzica
07 februarie 2018, 16:05 Muzica views 14880
Videoclipul participanților Eurovision Moldova 2018 cucerește internauții (Video)
07 februarie 2018, 16:05 Muzica views 14880

Videoclipul participanților Eurovision Moldova 2018 cucerește internauții (Video)

Sandy C din Chișinău și Aaron Sibley din Londra, sînt doi interpreți, finaliști ai Selecției Naționale Eurovision 2018 care pretind să reprezinte Republica Moldova la Lisabona cu piesa Once Upon a Time. De curînd, aceștia au filmat un videoclip pentru piesă.

Piesa a fost compusă pentru a fi interpretată solo de către Sandy C, dar după o serie de discuții în echipă s-a recurs la un duet cu însuși compozitorul piesei Aaron Sibley.

„Inițial am aflat de Sandy C pe YouTube și din videourile urmărite mi-am dat seama că are o voce și o prezență scenică deosebită. De aceea am și avut marea plăcere să compun o piesă pentru ea. Apoi, după ce am scris piesa, am decis să o transformăm într-un duet pur și simplu perfect", a menționat Aaron Sibley.

Filmarea acestuia a fost realizate TRIO Film Studio.

Sandy C & Aaron Sibley vor evolua în Finala Națională Eurovision 2018 cu piesa Once Upon a Time la data de 24 februarie.

Sursa: diez.md

Cuvinte cheie:

Eurovision , concurs , videoclip

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1607
Populația:
7138 locuitori

Criuleni este un oraş din Republica Moldova, centrul administrativ al raionului Criuleni. Amplasat într-o regiune de coline şi şes, pe malul drept al rîului Nistru, oraşul Criuleni este situat la o distanţă de 45 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia oraşului constituie 7138 de locuitori. Prima atestare documentară a localităţii datează din anul 1607, cînd este cumpărată de Nicoară Donici cu 100 zloţi tătăreşti.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.