Mergi spre compartimentul: Muzica
16 martie 2018, 09:57 Muzica views 13488
The Motans a lansat videoclip la melodia
16 martie 2018, 09:57 Muzica views 13488

The Motans a lansat videoclip la melodia "Jackpot" (Video)

The Motans din cîte se pare a cîștigat marele "Jackpot" și a venit în fața fanilor cu o nouă lansare de videoclip la melodia cu același nu.

Melodia este despre fluturi în stomac și o dragoste neîmpărtășită. Single-ul este extras de pe primul album al artistului moldovean, care cucerește tot mai mult topurile de peste Prut, dar și de acasă.

The Motans a lucrat la piesă împreună cu Marcel Botezan și Sebastian Barac, încercînd să abordeze împreună un stil altfel, care se potrivește mai mult cu starea și mesajul piesei, declară artistul.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

muzica , videoclip , The Motans

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1611
Populația:
4160 locuitori

Mîndreşti este un sat şi comună din raionul Teleneşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Codru și Mîndreşti. Localitatea se află la distanța de 8 km de oraşul Teleneşti şi la 90 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 4160 de oameni. Satul Măndrești a fost menționat documentar în anul 1611 cu denumirea Ciulucani.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.