Mergi spre compartimentul: Muzica
10 mai 2018, 12:33 Muzica views 10920
DoReDos, lider la casele de pariuri în cursa Eurovision
10 mai 2018, 12:33 Muzica views 10920

DoReDos, lider la casele de pariuri în cursa Eurovision

Formaţia DoReDoS va lupta diseară pentru un loc în finala concursului Eurovision.

Potrivit caselor de pariuri, artiştii de la Chişinău au şanse mari să treacă în următoarea etapă. Trupa care ne reprezintă va evolua sub numărul şapte.

În cea de-a doua semifinală, alături de Moldova, vor concura alte 17 ţări, printre care şi România. Ţara vecină va fi reprezentată de trupa The Humans cu melodia Goodbye.

Prima semifinală a avut loc pe 8 mai. Atunci, artişti din 19 ţări au evoluat într-un spectacol grandios. Doar zece dintre ei au trecut mai departe.

Este vorba de reprezentanţii Albaniei, Cehiei, Lituaniei, Israelului, Estoniei, Bulgariei, Austriei, Finlandei, Irlandei și ai Ciprului. Verdictul a fost dat în urma unei combinaţii de voturi din partea juriilor naţionale şi a publicului. Cîntăreaţa din Cipru, Eleni Foureira, este favorita caselor de pariuri pentru cîştigarea ediţiei de anul acesta.

Marea finală a Eurovisionului va fi desfășurată la 12 mai. Pe lîngă statele calificate din semifinale, sîmbătă vor evolua şi reprezentanţii celor cinci ţări fondatoare ale concursului european de muzică: Marea Britanie, Germania, Italia, Spania şi Franţa.

Se califică automat şi ţara gazdă a evenimentului: anul acesta - Portugalia.

Sursa: publika.md

Cuvinte cheie:

DoReDos , Eurovision , concurs

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1830
Populația:
1008 locuitori

Ferapontievca este un sat şi comună din UTA Găgăuzia. Ferapontievca este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 15 km de municipiul Comrat și la 120 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia constituia 1008 oameni. Satul Ferapontievca a fost menționat documentar în anul 1830.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.