Mergi spre compartimentul: Muzica
14 iulie 2011, 10:04 Muzica views 8175
14 iulie 2011, 10:04 Muzica views 8175

Moldoveanca Mihaela Chisnencu a obținut Trofeul concursului Mamaia copiilor 2011

Interpreta Mihaela Chisnencu, împreună cu grupul studioului „ViVox”, a obţinut Grand Prix-ul celui mai mare festival de interpretare pentru copii şi adolescenţi din România – „Mamaia copiilor 2011”. Mihaela, alături de „ViVox”, au interpretat piesa „Mirajul scenei”, scrisă de Viorel Gavrilă. Interpreta a menţionat că participarea în cadrul trupei a fost şi uşoară, şi grea, în acelaşi timp. Ea a mai adăugat că, în cadrul concursului, ei au încercat să prezente un show de excepţie, iar rezultatul final a demonstrat că le-a reuşit.

Primul trofeu „Mamaia copiilor” Mihaela Chisnencu l-a obţinut în anul 2006, la secţiunea interpretare individual, cu piesa regretaţilor Grigore Vieru şi Ion Aldea-Teodorovici „Pentru ea”.

Sursa: noi.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1907
Populația:
383 locuitori

Țolica este un sat din cadrul comunei Enichioi, raionul Cantemir. Localitatea se află la distanța de 41 km de orașul Cantemir și la 127 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 383 locuitori. Satul Țolica a fost înființat în anul 1907.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.