Mergi spre compartimentul: Muzica
21 august 2012, 11:50 Muzica views 10952
21 august 2012, 11:50 Muzica views 10952

Alexandra Shine – un nou proiect solo în showbizul autohton

În showbizul autohton a apărut o nouă voce solo. Este vorba despre fosta membră a trupei "The Hot Diamonds", moldoveanca Alexandra Goremîchina, care a devenit Alexandra Shine. Frumoasa dansatoare a decis să se lanseze solo odată cu apariţia pe piaţă a primului său single - "Play that game". Pentru această piesă, artista a filmat şi un videoclip în Grecia.

Potrivit interpretei, ideea de a cînta solo a fost dorința ei dintotdeauna, iar în luna mai artista a simţit nevoia unei schimbări, de aici a şi apărut noul proiect. Alexandra a mai spus că, în cel mai scurt timp, planifică să scoată şi o piesă cu influenţe chinezeşti.

Producătorul artistei este coregraful Teodor Rădulescu, cel care i-a filmat videoclipul şi care mulţi ani a dansat cu frumoasa blondă într-o trupă de dansatori.

Alexandra Goremîchina şi-a început cariera de interpretă după ce a părăsit baletul „Teodor”. Mai apoi artista a făcut parte din trupa „The Hot Diamonds”, colectivul alături de care a lansat hitul “Need some sex”.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

muzica

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1909
Populația:
79 locuitori

Vancicăuţi este un sat din cadrul comunei Cepeleuți, raionul Edineț. Satul Vancicăuți este situat la o distanță de 27 km de orașul Edineț și la 226 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004 populaţia satului constituie 79 de oameni. Satul Vancicăuți a fost înființat în anul 1909.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.