Mergi spre compartimentul: Muzica
21 iulie 2011, 11:25 Muzica views 8421
21 iulie 2011, 11:25 Muzica views 8421

Noi succese ale interpretului moldovean Dyma

Tînărul interpret din Moldova, Dyma, va juca în primul serial muzical "Pariu cu Viaţa", produs în România. Interpretul a devenit membru al trupei “La-La Band”, trecînd un casting preconizat pentru serial. Potrivit informaţiei de pe blogul oficial al serialului, împreună cu Dyma, din formaţie fac parte 20 de tineri. Formaţia a înregistrat deja o piesă, “Stage of Joy”, care este difuzată la posturile de radio de peste Prut. “”La-La Band” înseamnă o experienţă foarte frumoasă, plină de emoţii pozitive, care nu aş vrea să se termine niciodată”, a mărturisit Dyma pe blogul serialului.

Producătorii menţionează că serialul va fi similar cu asemenea producţii ca “Rebelde”, “Glee” sau “Britannia high”. Deocamdată, nu a fost făcut public scenariul serialului, dar s-a anunţat că, în afară de băieţii din „La-La Band”, în serial vor juca şi alţi actori. Cei 20 de adolescenţi, care fac parte din “La-La Band”, au fost aleşi din 30000 de tineri înscrişi la castingul organizat în lunile decembrie-februarie 2010-2011. Filmările serialului se vor face din toamna anului curent.

 

Sursa: noi.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1552
Populația:
1571 locuitori

Covurlui este un sat şi comună din raionul Leova. Covurlui este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 20 km de orașul Leova și la 75 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1571 de oameni. Satul Covurlui a fost menționat documentar în anul 1552.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.