Mergi spre compartimentul: Muzica
29 noiembrie 2012, 15:04 Muzica views 16172
29 noiembrie 2012, 15:04 Muzica views 16172

Fuego se mută la Chişinău și întrerupe legătura cu showbiz-ul românesc


Foto: laurentiupintoi.files.wordpress.com

Fuego a luat o decizie importantă în ceea ce privește viitorul său. Potrivit apropiaților, pentru că e tot timpul parodiat în România, artistul s-a decis să întrerupă legătura cu showbiz-ul românesc. În sensul acesta, Fuego a luat decizia de a se muta în Chișinău pentru că are mai multe spectacole aici decît în România, informează UNIMEDIA.

Fuego s-a plîns că aparițiile la televiziunile din România sînt aproape inexistente și, deși mulți prezentatori îl invită la interviuri, acesta se încăpățînează și refuză toate invitațiile.

Potrivit unor surse din anturajul lui, se pare că Fuego se simte foarte deranjat şi a pus la suflet toate comentariile răutăcioase la adresa lui.

Cuvinte cheie:

Romania , muzica , showbiz

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1853
Populația:
1464 locuitori

Sofia este un sat şi comună din raionul Hînceşti. Sofia este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 23 km de orașul Hîncești și la 56 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1464 de oameni. Satul Sofia a fost menționat documentar în anul 1853.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.