Mergi spre compartimentul: Muzica
05 august 2011, 12:13 Muzica views 10112
05 august 2011, 12:13 Muzica views 10112

Interpretul de muzică populară Victor Bondari lansează un nou videoclip

Interpretul Victor Bondari lansează primul său videoclip la piesa folclorică ”Radu mamei”. Ideea videoclipului vine din mesajul piesei. „Este o piesă despre viaţa haiducilor”, a spus interpretul. Victor a menţionat că filmările s-au făcut în timp de trei zile, iar cea mai mare parte a acestora a fost făcută în satul Crocmaz, raionul Ştefan Vodă. „Ne-am pus ca scop ca imaginea să fie una de epocă, fără elemente de modernism. Pentru aceasta am avut nevoie de mai multe costume şi accesorii. A fost dificil de a aduna toate lucrurile acestea. Dar în final cred că străduinţa lui Victor a fost răsplătită”, a menţionat unul dintre colaboratorii filmărilor, Oleg Butnaru.

Interpretul a menţionat că nu se va opri cu lansarea clipului doar în Moldova, curînd el va fi lansat şi în România. „Cred că piesa este destul de cunoscută şi îndrăgită de lume. Nu are rost s-o ţinem doar în Moldova. Trebuie să trecem şi peste Prut”, a spus Victor. În timpul apropiat interpretul preconizează să-şi lanseze şi primul său album, iar mai apoi el doreşte să filmeze şi un film despre viaţa haiducilor.

 

Sursa: noi.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1485
Populația:
4559 locuitori

Vadul lui Vodă este un oraş din componența municipiului Chișinău, amplasat la o distanţă de 18 km de capitala Republicii Moldova. Conform datelor recensămîntului din anul 2004 populaţia orașului constituia 4559 de locuitori. Prima mențiune documentară a localității datează din anul 1432. Legenda spune că denumirea Vadul lui Vodă ţine de numele domnitorului Ştefan cel Mare, care după o victorie repurtată în lupta cu tătarii, în 1485, la Nistru, a făcut o masă mare de sărbătoare.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.