Mergi spre compartimentul: Muzica
17 martie 2013, 11:58 Muzica views 13797
17 martie 2013, 11:58 Muzica views 13797

Moldovenii Ionela Țăruș și Mihai Ungureanu au fascinat publicul de la „Românii au talent”


Foto: moldova.org

După ce au ocupat locul trei la concursul „Minuta Slavî”, desfășurat la Moscova, micuții Ionela Țăruș și Mihai Ungureanu cuceresc publicul din România. Dansatorii au reușit să treacă în următoarea etapă a show-ului „Românii au talent”.

Ionela și Mihai au încins scena cu ritmuri latino și au reușit să impresioneze juriul. „Sînteţi minunaţi şi aveţi nişte expresii de senzaţie”, i-a lăudat Andi Moisescu. „Sînteţi expresivi şi aţi rupt scena! Bravo, bravo, felicitări!”, a adăugat Andra.

Mihai Petre le-a invitat în scenă și pe mamele copiilor, mulțumindu-le pentru prestația celor două talente. Evident, cei doi merg în etapa următoare.

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1575
Populația:
2052 locuitori

Ruseni este un sat şi comună din raionul Edineţ. Din componenţa comunei fac parte două localităţi: Ruseni și Slobodca. Comuna este aşezată în partea de est a raionului Edineţ pe malul rîului Ciuhur, la o distanţă de 10 km de orașul Edineţ, la o distanţă de 15 km de staţia de cale ferată Rediul Mare şi la 210 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2052 de oameni. Prima atestare documentară a satului Ruseni din ținutul Hotin datează din 2 mai 1575.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.