Mergi spre compartimentul: Muzica
05 mai 2023, 15:00 Muzica views 2202
Aliona Moon și-a bucurat fanii cu o nouă piesă
05 mai 2023, 15:00 Muzica views 2202

Aliona Moon și-a bucurat fanii cu o nouă piesă

Aliona Moon, semnată în cadrul casei de discuri Versus Artist din Republica Moldova, și-a bucurat fanii cu lansarea unei noi piese, intitulată „Planeta Ta”.

Piesa este dedicată soțului artistei, Vova Moon, transmite realitatea.

„Într-un cuplu trecem prin momente diverse, colorate sau mai puțin colorate. Cînd trecem prin momente mai grele, este foarte important să nu uităm să fim recunoscători persoanei dragi pentru tot ce ne oferă, de la început și pînă în acele momente dificile”, a menționat artista.

Aliona a lucrat la textul piesei împreună cu Virginia Rusu. Mixul și masterul a fost realizat de către producătorul Cătălin Temciuc aka Tensso.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

muzica

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1890
Populația:
81 locuitori

Tolocăneşti este un sat din cadrul comunei Tătărăuca Veche, raionul Soroca. Localitatea se află la distanța de 35 km de orașul Soroca și la 190 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 81 de oameni. Satul Tolocăneşti a fost menționat documentar în anul 1890.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.