Mergi spre compartimentul: Muzica
28 iunie 2013, 10:10 Muzica views 8067
28 iunie 2013, 10:10 Muzica views 8067

Dansatorii moldoveni au obţinut distincţii la un turneu internațional


Foto: moldpres.md

Dansatorii moldoveni au obţinut 21 de distincţii la turneul internaţional de la Sudak (Ucraina), au informat astăzi surse din cadrul Federaţiei Dansului Sportiv din Moldova, relatează MOLDPRES.

Ei s-au clasat pe 8 locuri întîi, 9 locuri doi şi de 4 ori au urcat pe treapta a treia a podiumului de premiere.

De remarcat, în special, victoriile duble repurtate de perechea Ion Rusu - Marina Peioglo. Ei a învins la probele Junior-1 Latin şi Junior-2 Standard.

”Concursul a fost rezervat, în temei, dansatorilor care fac primii paşi la competiţiile internaţionale. Ei constituie schimbul de mîine al probei”, astfel a comentat pentru Agenţie evoluţiile dansatorilor preşedintele federaţiei naţionale de profil, Petru Gozun.

Reprezentanţii ei înregistrează cu regularitate succese pe arena internaţională, iar ansamblul ”Codreanca” este multiplă campioană europeană şi mondială.

Cuvinte cheie:

Dansuri , turneu , Ucraina

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1620
Populația:
1005 locuitori

Trifăuţi este un sat şi comună din raionul Soroca. Trifăuţi este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, la distanța de 20 km de orașul Soroca și la 158 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1005 oameni. Satul Trifăuţi a fost menționat documentar în anul 1620.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.