Mergi spre compartimentul: Muzica
20 noiembrie 2013, 16:35 Muzica views 14740
20 noiembrie 2013, 16:35 Muzica views 14740

Moldoveanul Dan Balan a fost declarat cel mai bun interpret din Rusia

Foto: ilarge.listal.com

Marți, 19 noiembrie, pentru prima dată în istoria Rusiei la Kremlin a avut loc ceremonia de înmînare a premiilor "MUSICBOX". Premiile au fost decernate în 12 categorii. Cîștigătorii au fost aleși de spectatori, care timp de două luni au votat pentru cîntăreții, muzicienii și DJ lor preferați. Dintr-un număr enorm au fost selectate cele mai bune formații, cele mai bune albume.

Pe covorul violet ( această culoare a fost aleasă de organizatori) au trecut pomul Elka și MakSim, "Serebro" , "Zveri" și "Discoteca Avaria", Dan Balan și Djigan. A fost și o surpriză – Steven Seagal.

Iar acum - cîștigătorii. Cel mai bun interpret – Dan Balan. Cea mai bună interpretă – Niușa. Cel mai bun DJ – DJ Feel. Cea mai bună formație "Zveri", iar în categoria trupe pop-rock - "Nervî". Trupei "Serebro" i-a fost acordat premiul la categoria "Cel mai bun cîntec". Cel mai bun video - „# Heroes" - a lui Timur Rodriguez. MakSim a cîștigat premiul pentru cel mai bun album "O altă realitate".

Toți participanții la ceremonie au remarcat faptul că atmosfera serii a fost una democratică și prietenoasă. Cîștigătorii au cîntat în final de pe scenă imnul premiului " Este reală doar muzica!".

Sursa: informing.ru

Cuvinte cheie:

moldovenii , muzica , interpret

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1859
Populația:
993 locuitori

Ciolacu Vechi este un sat din cadrul comunei Ciolacu Nou, raionul Făleşti. Localitatea se află la distanța de 22 km de orașul Fălești și la 103 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 993 de oameni. Satul Ciolacu Vechi a fost menționat documentar în anul 1859.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.