02 decembrie 2013, 02:03 Caleidoscop views 12008
02 decembrie 2013, 02:03 Caleidoscop views 12008

Horoscopul pentru 2 decembrie2013


BERBEC: Ziua anunţă relaţii fructuoase cu străinătatea, succes la studii pe termen lung, posibilitatea de a aborda un program de instruire personală şi profesională. Însă este nevoie să îţi deschizi inima şi mentalul către alte filozofii de viaţă şi să accepţi şi teoriile altora. Minunat este că membrii familiei te susţin necondiţionat. De aceea, în acesta perioada, ţine cont de aceste persoane chiar dacă pe alocuri te necăjesc remarcile lor.

TAUR: Banii şi bunurile comune cu alţii vor lua o nouă întorsătură. Pe de o parte se deschid posibilităţi noi de cîştig şi folosinţă de la şi prin alţii, iar pe de altă parte vei începe să culegi roadele materiale ale unei munci depuse într-o colaborare profesională mai veche. Evită planurile financiare de anvergură, creditele sau alte tipuri de datorii. Astăzi ar fi bine să ai în vedere şi achitarea unor facturi şi taxe.

GEMENI: Te gîndeşti de ceva vreme la un alt mod de abordare a relaţiilor parteneriale. Acum a sosit momentul să te decizi vizavi de orice tip de relaţie, fie că este profesională, fie că este sentimentală. Într-un anume fel există contradicţii între ce îţi doreşti că parteneri şi ce îţi oferă viaţă. Recomandabil este să observi atent în ce direcţie bate vîntul relaţional şi să te duci după el. Chiar dacă pe moment eşti nemulţumit, ai încredere că lucrurile se vor aranja minunat pentru tine.

RAC:
Se anunţă etape profesionale noi. Este mult de lucru la serviciu, colegii îţi sînt alături, iar şefii chiar îţi recunosc meritele şi te susţin. În aparenţă poţi fi nemulţumit, datorită unor situaţii ivite pe neaşteptate care îţi încurcă puţin treburile profesionale. Există o contradicţie importantă între filozofia ta de viaţă şi îndatoririle profesionale pe care trebuie să le duci la bun sfîrşit. Detaşează-te, lasă lucrurile să îşi urmeze cursul lor firesc, pentru că, de fapt, totul se desfăşoară în favoarea ta.

LEU: Minunat este aspectat sectorul amoros. Relaţiile cu cei dragi vor lua o altă turnură. Este posibil să te desprinzi de o relaţie sentimentală mai veche, însă se conturează altele foarte deosebite. Dorinţa de a iubi şi de a fi iubit este la cote mari, iar acum sînt momente favorabile pentru a ţi se îndeplini. Creativitatea îţi este accentuată, iar dacă te-ai pune la treabă ai reuşi să realizezi adevărate opere de artă. Evită excesele şi relaţiile neprofitabile.

FECIOARA: Debutul săptămînii îţi aduce noutăţi la capitolul domestic. Este rost de cumpărături importante pentru înfrumuseţarea spaţiului în care locuieşti şi chiar pot intră îndiscuţie achiziţionarea unei case sau a unui teren. Relaţiile cu membrii familiei sînt tensionate, fie pentru că tu în ultima vreme eşti mai mult alături de prieteni, fie pentru că planurile tale casnice nu corespund cu cele ale celor dragi. Bine este să ţii cont şi de părerea celorlalţi.

BALANŢĂ: Ziua este favorabilă dialogurilor cu persoanele din anturajul apropiat. Ai susţinere energetică bună pentru a rezolva chestiuni profesionale sau care ţin de studii. Chiar dacă la serviciu există nesiguranţă şi relaţii dinamice, în special cu şefii, tu rezolvă fiecare detaliu care intră în sfera ta de activitate sau de interes. Pune-ţi în ordine documentele, actele şi ocupă-te de corespondenţă electronică sau verbală cu partenerii profesionali. Călătoriile pe distanţe scurte pot fi frecvente.

SCORPION: Se conturează cîştiguri importante din muncă pe care o desfăşori la un serviciu. Eşti tentat să îţi cheltuieşti banii pe călătorii sau pe studii pe termen lung. Înorice ai investi deocamdată, efectele vor fi pe termen lung. Fii prudent şi drămuieşte-ţi fiecare şfanţ. Este o perioadă excelentă pentru a-ţi schimba opiniile vizavi de bani şi implicaţiile lor. După-amiază se recomandă băi aromatice şi o dietă uşoară, de sezon.

SĂGETĂTOR: Este o zi în care energia astrală te îndeamnă să îţi revizuieşti planurile de viaţă şi atitudinea faţă de ceilalţi. Evenimentele în care eşti implicat te solicită mult de cîteva săptămîni încoace, fapt pentru care acum poţi trage concluzii bune şi lua decizii importante. Totuşi, emotivitatea şi subiectivismul sînt la cote mari, aşa încît, deocamdată gîndeşte-te, trasează direcţii noi, dar lasă acţiunea propriu-zisă pentru următoarele zile.

CAPRICORN: Ar fi bine să fii cît mai discret şi să te ocupi de treburi uşoare. Sănătatea este vulnerabilă, însă evită pe cît posibil tratamentele alopate, analizele şi consultaţiile medicale. De asemenea, ziua îţi poate aduce informaţii secrete, foarte importante legate de parteneriatele şi colaborările existente în viaţa ta. Deocamdată reţine cele aflate, gîndeşte-te pe îndelete şi pregăteşte în taină un alt plan de abordare a evenimentelor. După-amiază, odihneşte-te sau stai de vorbă cu cineva drag.

VĂRSĂTOR: Debutul săptămînii îţi aduce în atenţie prietenii şi proiectele comune pe care le desfăşori cu alţii. Sînt posibile discuţii importante cu aceste persoane, discuţii care pe de o parte îţi vor aduce sfaturi bune, pe de altă parte te vor ajuta să vezi adevărata faţă a situaţiilor cu care ai de-a face în zona profesională. Chiar dacă unele remarci te vor necăji pe moment, asta se petrece doar pe moment, pentru că mai tîrziu, te vei convinge de veridicitatea lor.

PEŞTI: Se conturează evenimente deosebite în zona profesională. Se apropie faza de Lună nouă în Semnul Săgetătorului, creîndu-ţi efecte minunate la serviciu. Este posibil să primeşti o funcţie de răspundere sau dacă deja ai una, acum este momentul să culegi roadele şi laurii muncii depuse. Astăzi doar se va simţi izul succesului, iar peste cîteva zile se vor concretiza şi faptele. Fii prudent şi nu îţi neglija viaţa personală, în special relaţiile cu cei dragi.

Sursa: www.astrocafe.ro

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1611
Populația:
6.855 mii locuitori

Teleneşti este un oraş din Republica Moldova, centrul administrativ al raionului Teleneşti. Amplasat în partea centrală a republicii, pe malul drept al rîului Ciulucul Mic,  oraşul Teleneşti este situat la o distanţă de 93 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia oraşului constituie 6855 locuitori. Prima atestare documentară a localităţii Teleneşti, datează din anul 1611.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.