09 decembrie 2013, 19:38 Caleidoscop views 7568
09 decembrie 2013, 19:38 Caleidoscop views 7568

Horoscopul pentru 10 decembrie2013


 

BERBEC: Surprins de emoţii covîrşitoare, ai parte de o zi marcată de experienţe al căror rol este acela de a scoate la suprafaţă acele trăiri interioare menite a-ţi încărca sufletul. O zi destinată purificării, pe toate planurile. A-i ajuta necondiţionat pe cei care au nevoie de tine şi de experienţa ta de viaţă este cel mai bun lucru pe care îl poţi face astăzi.

TAUR:
Încerci să găseşti răspunsuri, care mai de care mai favorabile doleanţelor tale şi planurilor de viitor, însă nu este atît de simplu. Încearcă să nu eviţi detaliile, căci acestea sînt cele care fac marile diferenţe, diferenţe de care te vei lovi, la un moment dat, pentru că ele sînt particularităţile compoziţiei tabloului tău, viaţa ta, de fapt.

GEMENI:
Abia în a doua parte a zilei vei reuşi să te organizezi aşa cum trebuie. Pînă atunci, ai parte mai mult de întîrzieri, de amînări şi de erori ale altora, ale căror repercusiuni se vor simţi, ca efecte directe, în viaţa ta. În a doua parte a zilei este posibil să experimentezi conflicte între ceea ce simţi (şi mesajele primite le nivel emoţional) şi ceea ce gîndeşti (ideile, mesajele din planul mental).

RAC: Ai parte de o zi ale cărei influenţe astrale îţi facilitează rezolvarea problemelor. În a doua parte a zilei, ideile pe care le ai ar trebui chiar puse în aplicare, căci rodul acestora va fi unul bun. Indiferent ce alegi să faci, însă, ia în calcul şi riscul de a pierde foarte mult şi de a fi nevoit a o lua de la capăt. Păstrează-ţi punctul de vedere, compromisul nefiind o alternativă, în cazul de faţă.

LEU: Asigură-te că ceea ce vrei să faci şi modul în care acţionezi pentru a-ţi atinge ţelurile nu le va face niciun rău celor cu care interacţionezi. De asemenea, asigură-te că nu vrei doar să atragi atenţia asupra ta. Degeaba ai parte de o intuiţie formidabilă, atît timp cît nu o asculţi şi cît nu încerci să materializezi ceea ce se află în mintea ta.

FECIOARA: Cînd vine vorba de analiză, ai nişte puteri supranaturale. Ceea ce mulţi şi-ar dori să poată deţine. Cu toate acestea, indiferent de natura resurselor tale şi indiferent de scopul investiţiilor pe care le faci, dacă nu reuşeşti să te abţii de la a căuta nod în papură, cu greu vei avansa. Ajustează-ţi scopurile în funcţie de părerile pe care le primeşti de la cei din jur.

BALANŢĂ: Deşi nu îţi place cearta – nici măcar nu agreezi a sta lîngă nişte oameni cu care nu te poţi înţelege – astăzi este posibil a provoca scandal între cei care te înconjoară. Fără a intenţiona acest lucru. Poate că ar fi mai bine dacă ai lăsa oamenii să se pronunţe, neimplicîndu-te în rezolvarea unor posibile conflicte. A fi tolerant reprezintă o dovadă a înţelepciunii, iar tu nu duci lipsă de aşa ceva.

SCORPION: Nu îţi cheltui resursele pentru a-i impresiona pe cei din jur. Caută, mai degrabă, să vezi în ce măsură aceştia te pot ajuta în ceea ce priveşte demersurile deja începute de tine. Pregăteşte-te pentru schimbări de anvergură, mai ales la nivel intim, personal. Şi, cel mai important, vorbeşte din suflet şi fii sincer, atunci cînd ai ceva de spus.

SĂGETĂTOR: Gîndurile tale sînt precum nestematele, aduse la lumină una cîte una, admirate şi fiecare mai strălucitoare şi mai splendidă decît cealaltă. Deşi împreună par a fi elementele componente ale unui tezaur, în realitate, fiecare dintre acestea este rezervată unei singure piese. Indicat este să îţi notezi aceste idei şi să o dezvolţi, în plan material, pe fiecare în parte. Viaţa ta va fi, cu siguranţă, mult mai frumoasă.

CAPRICORN:
Se poate ca astăzi să ai parte de un eveniment care să îţi dea viaţa peste cap, făcîndu-te să îţi regîndeşti planurile de viitor. Ceea ce nu trebuie să uiţi este faptul că totul este aşa cum trebuie să fie, în special astăzi. Nu separa ceea ce îţi spune raţiunea de ceea ce îţi impune sufletul, încercînd să le îmbini într-un mod cît se poate de armonios.

VĂRSĂTOR: Poate că astăzi ar fi mai bine dacă ţi-ai trăi viaţa în această realitate şi nu în planurile subtile ale existenţei sau visînd cu ochii deschişi. Nu evita să termini ceea ce ţi-ai propus, ca termen limită pentru ziua de astăzi. Avem parte de momente în care este mai bine să rămînem ancoraţi “aici şi acum” decît să evadăm într-o lume imaterială, dar ideală.

PEŞTI: În prima parte a zilei, rişti să te îneci în propriile lacrimi; ca atare, nu amplifica, prin puterea gîndului, ceea ce simţi. Spre seară, vei resimţi acea putere care te face să mergi mai departe, fără a-ţi păstra ataşamentele de care nu mai ai nevoie. Rămîi în expectativă, nu te mai agita încercînd să faci în aşa fel încît lucrurile să iasă cum vrei tu, căci în final vei avea de cîştigat din această pasivitate.

Sursa: www.astrocafe.ro

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XX
Populația:
1176 locuitori

Mahala este un sat din cadrul comunei Corjova, raionul Dubăsari. Localitatea se află la distanța de 3 km de orașul Dubăsari și la 53 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1176 de locuitori. Satul Mahala a fost menționat documentar în secolul XX.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.