25 decembrie 2013, 23:03 Caleidoscop views 9542
25 decembrie 2013, 23:03 Caleidoscop views 9542

Horoscopul pentru 26 decembrie2013


 

BERBEC: In aceste zile atentia iti va fi indreptata catre zona relationala, fie ca este vorba despre membrii familiei, partenerul de cuplu sau chiar autoritati. Desi in sufletul tau doresti o relatie cat mai armonioasa cu toti, macar in aceasta perioada, emotiile puternice pe care le resimti acum vor fi in contradictie cu obiceiurile din familie pe care le consideri depasite, cu asteptarile partenerului, sau cu nevoia ta de independenta. Seteaza-ti atent prioritatile si evita impulsivitatea.

TAUR: S-ar putea sa constati astazi ca unii colegi sau persoane care-ti sunt alaturi in fiecare zi nu-ti mai impartasesc convingerile despre spiritualitate, lume si viata si acest lucru te poate tulbura considerabil. Probabil te vei intreba daca mai are vreun rost sa incerci sa mentii aceste relatii mai ales ca nu le mai vezi rostul. Lasa timpul sa limpezeasca apele si nu raspunde provocarilor. Evita sa pleci obosit la drum si nu miza doar pe experienta, putand face imprudente.

GEMENI: Dispozitia ta de zile mari nu are cum sa treaca neobservata si probabil vei fi insufleti orice petrecere. Bunele maniere si diplomatia primeaza, dar vor fi o provocare. Vrei sa ai ultimul cuvant privind o propunere de afaceri foarte tentanta dar la fel de riscanta in parteneriat cu niste amici si te vei framanta ceva daca sa-i dai curs sau nu. Incearca sa nu strici o veche prietenie din cauza unor divergente de opinie si a unor tendinte autoritare de moment.

RAC: Aceste zile vrei sa te bucuri de ambianta placuta a caminului si de compania celor apropiati insa, cel mai probabil, te vei trezi ca trebuie sa raspunzi promt cerintelor parintilor sau altor cunostinte care-ti solicita prezenta. Neconcordantele dintre cum doresti tu sa-ti petreci timpul si diversele presiuni din partea celorlalti te vor face sa te revolti si sa-i surprinzi cu o atitudine rebela, chiar daca, in sufletul tau ai dori sa-i impaci pe toti.

LEU: Astazi esti intr-un continuu dute-vino, vrei sa te intalnesti cu cat mai multi oameni, sa te implici activ in cercurile pe care le frecventezi, sa asculti si sa impartasesti opinii sau impresii pe teme spirituale sau poate chiar sa ajuti oameni aflati in nevoie. Pot sa apara deplasari neprevazute si iti va fi dificil sa pastrezi un program bine definit, sa rezolvi punctual toate cate ai vrea sa faci. De fapt, chiar e nevoie de noi provocari zilnice sau de o noua viziune.

FECIOARA: Chestiunile banesti si sistemul de valori la care te raportezi sunt in atentia ta acum. Fluctuatiile financiare nu reprezinta o zona confortabila pentru tine, chiar daca uneori, pot aparea si surprize placute. Stabilitatea este mult mai importanta. In plus, aceste subiecte pot constitui si surse suplimentare de discutii si divergente de opinie, mai ales daca sunt implicati copiii sau chiar persoana iubita. Fiecare tine acum la convingerile sale dar nu e un bun moment decizional.

BALANTA: Actiune si impulsivitate, mai ales emotionala, sunt caracteristicile zilei de azi, fie ca vorbim de relatia de cuplu, fie de cea cu membrii familiei. Va fi necesara depunerea unui efort constient pentru mentinerea unei atmosfere echilibrate deoarece vei fi predispus la iesiri temperamentale din partea partenerului sau chiar tendintelor dominatoare ale familiei. Incearca mai bine sa dirijezi surplusul de energie investind in imaginea ta, facand cateva imbunatatiri.

SCORPION: Poti evita sa fii scos din sarite de vreun coleg sau colaborator daca iti iei o mica pauza si petreci mai mult timp acasa. Sunt multe lucruri de schimbat, in activitatea ta zilnica si e nevoie de ceva pragmatism si in relatia ta cu fratii sau verii. De fapt, cel mai indicat ar fi sa folsesti acest interval de timp sa-ti asculti intuitia si sa pui in liniste pe hartie toate planurile tale, conceptele care te ghideaza si sa-ti pregatesti un discurs convingator care nu va fi trecut cu vederea.

SAGETATOR: Libertate fizica si emotionala sunt necesitatile tale astazi precum si savurarea timpului petrecut cu prieteni sau alti oameni interesanti. Nu esti dispus sa tolerezi nicio directiva sau tentativa de control din partea persoanei iubite, reactii impulsive nici atat. Fructifica mai bine acest timp concentrandu-te spre a da un plus de valoare planurilor tale de viitor, incercand sa imbini creativitatea, originalitatea si finalizarea concreta a posibilitatilor de castig financiar.

CAPRICORN: Sfera sociala este zona ta de interes si doresti sa mentii relatii bune cu toata lumea, mai ales cu persoane cu autoritate, care au un rol in cariera ta iar acest lucru ar putea intra in contradictie cu cerintele familiei fiind greu de gasit un echilibru privind responsabilitatile domestice. Esti increzator, optimist referitor la viitorul parteneriatelor dar nu trebuie sa te lasi coplesit de emotii si sa fii mai concesiv decat e necesar. Nu uita pasii spre succes pe care ii ai de urmat.

VARSATOR: Dornic de putina evadare si profitand de aceste zile libere este posibil sa uiti de oboseala acumulata, de nevoia de odihna si ca sunt prea multe lucruri cotidiene pe care ti-ai propus sa le rezolvi. Asa ca evita sa pleci la drum mai ales daca ai prea multe pe cap, inclusiv chestiuni nerezolvate pana acum si care necesita toata atentia ta. Orice ai decide, fii atent la reactiile emotionale, la deplasarea cu masina si incearca sa-ti temperezi dorinta de risc sau competitie.

PESTI: Te preocupa o chestiune baneasca, un plan de investitii sau un demers legislativ legat de o mostenire. Nu te lasa antrenat in diverse actiuni riscante si incearca sa mizezi pe diplomatie si pe o analiza atenta in orice demers, fara a te abate de la viziunea ta. Dorinta ta de profunzime si intimitate in relatii, poate chiar prea multa posesivitate poate genera conflicte cu persoana iubita care simte nevoia de a iesi mai mult in lume si de a petrece in aceste zile.  

Sursa: www.astrocafe.ro

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1945
Populația:
14277 locuitori
Logo

Codru este un oraş din municipiul Chișinău. Localitatea se află la distanța de 6 km de municipiul Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia constituia 14277 de oameni Chișinău și a fost înființată în anul 1945.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.