06 ianuarie 2014, 22:54 Caleidoscop views 10859
06 ianuarie 2014, 22:54 Caleidoscop views 10859

Horoscopul pentru 7 ianuarie 2014


 

BERBEC: Astăzi, Luna îşi face de cap prin semnul tău solar. Te influenţează foarte mult, nerăbdarea fiindu-ţi caracteristică în această zi. Eşti provocat să spui ceea ce simţi, însă îţi dai seama că ai face mai mult rău decît bine persoanelor cu care vorbeşti. Ai nevoie de curaj pentru a fi sincer, însă astăzi a fi nu doar sincer, ci şi corect este mai important decît oricînd.

TAUR:
Nu ai niciun fel de motiv pentru a te ocupa de altceva decît de sănătatea ta, astăzi. Impulsul de a te retrage, departe de lumea dezlănţuită, se simte şi nu îl poţi nega. Este indicat să te ocupi mai mult de tine însuţi, decît de cei de lîngă tine. O zi în care ai şansa de a transforma orice situaţie neplăcută într-o experienţă fericită.
 
GEMENI:
Lipsa de confort de care ai parte în ultima perioadă te face să acţionezi haotic, să îţi doreşti a evada în depărtări pentru a găsi acolo ceea ce nu ai aici. Ai parte de o zi în care stresul este accentuat, iar lipsa de perspectivă mai evidentă decît oricînd. Nu ceda, căci, deşi norii negri ţi-au întunecat orizontul, razele Soarelui îţi vor lumina, în curînd, drumul.

RAC:
Şi în cazul tău, curajul este cea mai potrivită manifestare a spiritului, în această zi. Decît să faci valuri, anunţîndu-ţi nemulţumirile într-un limbaj nonverbal, mai bine să spui lucrurilor pe nume, anunţîndu-ţi intenţiile cu glas tare şi răspicat. Cui nu îi convine, să se întrebe de ce. Orice formă de frică este malefică pentru tine. Nu uita acest lucru…

LEU:
Toată lumea are impresia că ştie ce se întîmplă cu tine. În special colegii de la locul de muncă. Este bine ca în această zi să îţi păstrezi ascunse punctele sensibile, căci este posibil să fii atacat atunci cînd îţi este lumea mai dragă. Nu eşti obligat să spui ceea ce alţii vor să audă şi nici mai multe decît este necesar, tocmai pentru că cei din jur să nu aibă cum să te “prindă”.
 
FECIOARA:
Se pare că astăzi lumea se apropie de tine dintr-un singur motiv: eşti una dintre persoanele dragi lor. Oamenii simt nevoia să fie în jurul tău, să audă o vorbă bună de la tine, să se simtă protejaţi de tine. A-ţi calcula beneficiile pe care le-ai putea obţine de pe urma acestor aspecte reprezintă cel mai rău lucru pecare îl poţi face astăzi. Ascultă-ţi intuiţia, este singura de partea sufletului tău.

BALANŢĂ:
Inspiraţia îţi este dată de cei din jur. În special o persoană de sex feminin îţi poate fi muza ideală. Nu îţi strică să priveşti ceea ce ţi se întîmplă dintr-un cu totul alt punct de vedere, căci aşa vei descoperi şi alte faţete ale cubului. Cu atît mai mult cu cît mai ai de studiat în ceea ce priveşte ceea ce se întîmplă înjurul tău. Cîntăreşte piatra înainte să o arunci…

SCORPION:
O zi în care este indicat să adaugi ceva nou rutinei tale. Este momentul să începi o nouă activitate, să descoperi ceva nou care să te lase atît pe tine, cît şi pe ceilalţi cu gura căscată. Nu este o zi favorabilă pentru a lăsa totul baltă şi a începe o viaţă nouă, însă. Preferabil ar fi să încerci a îmbunătăţi ceea ce deja ai obţinut.

SĂGETĂTOR:
Cu cît te bucuri mai mult de viaţă, astăzi, cu atît mai bine te vei simţi, pe timp îndelungat. Ţine-ţi, însă, promisiunile. Mai ales cele făcute copiilor. Căci, a-ţi ţine promisiunile astăzi, oricît de greu ţi s-ar părea, nu presupune a renunţa la lumea ta interioară, acea lume plină de culori şi senzaţii plăcute. O zi în care trebuie să păstrezi aparenţele, neapărat.

CAPRICORN:
Nimeni nu este mai pregătit decît ţine să reziste oricăror “intemperii” pentru a-şi atinge obiectivele stabilite pe termen lung. Rezişti cu brio, înaintezi pas cu pas, iar ceea ce astăzi se întîmplă are rolul de a te asigura că te afli pe un drum potrivit ţie. Ceea ce ai de făcut este să te uiţi în imediata ta apropiere, fiind conştient de detaliile expediţiei la care acum participi.

VĂRSĂTOR:
Pentru că eşti atent la orice, mai puţin la ceea ce este în sufletul tău, poţi da celor din jur impresia că eşti fericit cu felul în care decurge viaţa ta. Totuşi, cu cît te laşi mai mult în voia sorţii, cu atît mai repede masca satisfacţiei şi a fericirii îţi va cădea de pe faţă. Nu mai ascunde ceea ce simţi. Cel puţin, nu faţă de cei care te iubesc cu adevărat.

PEŞTI:
Tranzitul Lunii prin cea de-a doua casă a horoscopului tău solar are ca efect (printre altele, evident), în ceea ce te priveşte, credinţa că ai multe de oferit celor din jur. Ceea ce îţi va da aripi şi putere atunci cînd vei avea ceva de spus, mai ales dacă ai de gînd să împărtăşeşti din cunoaşterea ta. Ai încredere în tine şi în ceea ce poţi oferi celor din jur.  

Sursa: www.astrocafe.ro

Cuvinte cheie:

horoscop

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1962
Populația:
18 locuitori

Pavlovca este un sat din cadrul comunei Larga, raionul Briceni, situat la 48.378927 latitudine nordică şi 26.875751 longitudine estică. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 18 oameni. Satul Pavlovca este cunoscut pentru parcul care a fost fondat în anii 1900-1908 pe moșia boierilor Crupenschi.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.