14 ianuarie 2014, 14:37 Caleidoscop views 9132
14 ianuarie 2014, 14:37 Caleidoscop views 9132

Surpriză uriaşă de la Facebook. La ce renunţă reţeaua de socializare (VIDEO)


Foto: jurnalul.ro

Începînd cu data de 9 aprilie, utilizatorii Facebook nu vor mai fi deranjaţi de Sponsored Stories. Schimbarea este valabilă atît pentru interfaţa Web cît şi aplicaţiile dedicate platformelor mobile, potrivit mashable.com.

Afişată în fruntea News Feed atunci cînd unul dintre prietenii de pe Facebook a interacţionat cu o pagină, o aplicaţie sau un eveniment iar proprietarii acestora au decis să cumpere şi un anunţ de promovare, Sponsored Stories a fost criticată pentru că foloseşte abuziv lista de prieteni sau interacţiunile personale şi afişează conţinut cu o relevanţă discutabilă.

Astfel, advertiserii vor putea cumpăra Sponsored Stories doar pînă la data de 9 aprilie. După această dată, toate postările de acest tip vor avea un nou format.

Sursa: jurnalul.ro

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1856
Populația:
227 locuitori

Brejeni este un sat din cadrul comunei Ciuciuieni, raionul Sîngerei. Localitatatea este situată pe valea rîului Ciuluc la distanța de 2 km de oraşul Sîngerei şi la 110 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004,populaţia satului constituia 227 de oameni. Satul Brejeni a fost menționat documentar în anul 1856.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.