27 ianuarie 2014, 10:12 Caleidoscop views 41889
Prezicerile șocante ale lui Nostradamus pentru 2014
Foto: protv.md
27 ianuarie 2014, 10:12 Caleidoscop views 41889

Prezicerile șocante ale lui Nostradamus pentru 2014

In catrenele lui, profetul Nostradamus a prezis ca in jurul anilor 2013-2014 va incepe cel de-al Treilea Razboi Mondial.

Preziceri infricosatoare au fost descifrate recent printre catrene profetice ale lui Nostradamus. Potrivit acestora, atentate si conflicte armate vor destabiliza intreaga omenire din anul 2014 timp de 10 ani. 

Potrivit inginerului ucrainean care a descifrat catrenele lui Nostradamus anul 2014 va fi sub semnul violentei. Patru premieri importanti ai lumii vor fi victimele unor atentate. De aici va izbucni un conflict armat in Peninsula Indostan, sta scris intr-unul din catrenele lui Nostradamus. Indostan este denumirea veche a zonei care cuprinde India, Pakistan, Bangladesh, Sri Lanka, Insulele Maldive, Bhutan si Nepal.

Profetiile continua si mai infricosator. Se spune ca acest conflict se va transforma treptat in Al Treilea Razboi Mondial, care va incepe in noiembrie 2014 si se va incheia in octombrie 2024. 

Profetiile lui Nostradamus, despre care se spune ca ar fi ultimele, vorbesc despre boli crunte care vor afecta mare parte din populatia globului. Europa va fi aproape depopulata, ca urmare a folosirii armelor chimice si nucleare in conflictele prezise de Nostradamus.

Sursa: perfecte.md

Cuvinte cheie:

Nostradamus , prognoza , viitor

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1865
Populația:
258 locuitori

Bulhac este un sat din cadrul comunei Şumna, raionul Rîşcani. Localitatea este aşezată în cîmpia Bălţilor, pe marginea unui lac, la distanţa de 15 km de orașul Rîșcani şi la 171 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 258 de oameni. Satul Bulhac a fost menționat documentar în anul 1865.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.