31 ianuarie 2014, 15:17 Caleidoscop views 9749
Roverul Curiosity a fotografiat un OZN decolînd de pe Marte
Foto: informing.ru
31 ianuarie 2014, 15:17 Caleidoscop views 9749

Roverul Curiosity a fotografiat un OZN decolînd de pe Marte

Roverul Curiosity a făcut fotografii unice, fixînd cum un OZN sferic decolează de pe Marte și lasă în cerul marțian o urmă luminoasă. Filmul postat de unul dintre cei mai activi utilizatori de Internet, a fost luat din baza de date a site-ului NASA.

Drept confirmare a faptului că obiectul misterios se mișca pe suprafața planetei roșii poate servi și fotografia făcută de aceeași cameră, deși un pic mai tîrziu - aproximativ peste 6 minute 29 secunde. Pe poză nu se mai vede niciun OZN – a zburat.

Cu toate acestea, imediat după plasarea filmulețului pe web s-au găsit persoane care au afirmat că în imagini se vede doar urma unui meteorit. Dar ufologii ca dovadă a existenței civilizațiilor extraterestre susțin că în cazul în care obiectul ar fi fost un meteorit sau cometă, ar avea o coadă îndreptată vertical, așa cum se întîmplă cu toate corpurile cerești căzătoare.

Trebuie remarcat că cazul de față nu este comentat de specialiștii de la NASA. Dar referitor la ocaziile anterioare ei s-au expus, deși destul de vag.

Sursa: informing.ru

Cuvinte cheie:

Marte , ozn , Curiosity , NASA

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1820
Populația:
1835 locuitori

Burlacu este un sat şi comună din raionul Cahul. Din componenţa comunei fac parte localităţile Burlacu și Spicoasa. Localitatea se află la distanța de 40 km de orașul Cahul și la 175 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1835 de oameni. Satul Burlacu a fost menționat documentar în anul 1820.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.