28 februarie 2014, 15:19 Caleidoscop views 14461
Invazie de OZN-uri, în aprilie
Foto: romanian.ruvr.ru
28 februarie 2014, 15:19 Caleidoscop views 14461

Invazie de OZN-uri, în aprilie

Un atac al extratereştrilor va avea loc în primăvara acestui an. Într-o seară de aprilie, locuitorii cîtorva oraşe de pe glob vor fi orbiţi de luminile farfuriilor zburătoare. Însă ele vor fi pilotate de oameni obişnuiţi.

OZN-urile vor zbura în cadrul acţiunii The Big UFO Project, care va fi organizată din activişti din întreaga lume care s-au gîndit să facă o mică apocalipsă extraterestră.

Potrivit ideii lor, zeci, dacă nu sute de drone de care vor fi fixate lanterne cu LED-uri, vor dansa pe cer pe 5 aprilie. Ele vor fi controlate de voluntari care au fost de acord să participe la această acţiune în Statele Unite, Marea Britanie, Franţa, Africa de Sud şi Olanda.

Sursa: ruvr.ru

Cuvinte cheie:

ozn , extraterestri , Mister , proiect

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1925
Populația:
125 locuitori

Buschi este un sat din cadrul comunei Vărăncău din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 22 km de orașul Rîbnița și la 113 km de Chișinău. Populaţia satului Buschi alcătuia 125 de oameni în anul 2004. Satul Buschi a fost înființat în anul 1925.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.