06 martie 2014, 14:57 Caleidoscop views 15252

06 martie 2014, 14:57 Caleidoscop views 15252

"Viorica" se extinde! Deschiderea noului magazin "Viorica"

Primăvara aceasta "Viorica Cosmetic" uimeşte prin noutatea şi diversitatea de cosmetice pe care le lansează şi, mai ales, prin deschiderea unui nou magazin elegant situat pe bd. Ştefan cel Mare, 159.

La evenimentul de deschidere a fost prezent şi viceministrul Agriculturii şi Industriei Alimentare Viorel Guţu, care a subliniat importanţa regenerării Fabricii "Viorica Cosmetic" şi aportul ei la dezvoltarea economică a ţării.

Natalia Gordienko, devenită acum imaginea companiei, a pozat cochet pe fundalul produselor îndrăgite de la "Viorica", mărturisind cît de surprinsă a fost să descopere efectul uimitor al cosmeticelor naturale.

Magazinul întruneşte toată gama de produse marca "Viorica", inclusiv noile linii de cosmetice, "Flovio" şi "Violelle", create special pentru doamnele care ştiu să se îngrijească corect. Ambele serii includ pînă la 80 de produse noi, printre care creme de zi şi de noapte, segmentate pe vîrstă ("25+", "35+", "45+"), măşti curative şi hidratante, o colecţie de şampoane şi balsamuri pentru orice tip de păr, lăptişor pentru corp, creme pentru mîini, diverse geluri de duş, uleiuri de masaj, o serie de produse pentru bărbaţi şi produse hipoalergice, create special pentru îngrijirea pielii copiilor, o colecţie de parfumuri etc.

Unicitatea mărcii "Viorica" constă în faptul că produsul finit este unul obţinut in ingrediente naturale, ecologic pure. Tehnologiile de obţinere a uleiurilor din plante medicinale precum şi din floarea-soarelui, migdale, nuci, seminţe de dovleac, armurariu, levănţică, salvie, permit sa fie păstrate neatinse efectele lor curative, de regenerare şi împrospătare a pielii. Formulele unice ale noilor linii "Flovio" şi "Violelle" dezvăluie secretele îngrijirii profesioniste a pielii.

Formatul noului magazin, creat într-o notă elegantă, permite clienţilor să cunoască îndeaproape toate beneficiile cosmeticelor naturale cu marca "Viorica".

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
11575
Populația:
3003 locuitori

Feteşti este un sat şi comună din raionul Edineţ. Feteşti este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, fiind situat la 18 km de oraşul Edineţ, la 30 km de staţia de cale ferată Brătuşeni şi  la 220 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 3003 oameni. Denumirea veche a satului, cu care este  atestat documentar în anul 1575 este Hriţeni.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.