11 martie 2014, 02:00 Caleidoscop views 7833
11 martie 2014, 02:00 Caleidoscop views 7833

Horoscopul pentru 11 martie 2014


 

BERBEC: Dacă este vreo situaţie în care te simţi în apele tale, atunci orice acţiune care implică şi competiţie nu este de ratat. Ai parte de o zi în care simţi nevoia cu orice preţ să arăţi lumii de ce eşti în stare. Evită să arăţi cu degetul, evită să dai vina pe alţii, în special la locul de muncă. Pe cît posibil, însă, nu rata ora de sport sau plimbarea de seară.

TAUR: Într-adevăr, este o zi în care nu prea ai parte de linişte şi nici răgaz pentru a-ţi trage sufletul. Tocmai de aceea este de preferat să nu iei vreo decizie. În cazul în care eşti forţat de împrejurări să faci acest lucru, încearcă să faci în aşa fel încît efectele acestei decizii să nu afecteze în mod negativ pe cineva. Ar fi bine dacă ai fi mai maleabil în gîndire, mai ales dacă te gîndeşti să alegi un nou drum.

GEMENI: Ar trebui să îţi rezervi ceva timp pentru distracţie, astăzi. Nu este o zi în care eşti în apele tale, căci agitaţia şi tensiunile existente între oamenii din jurul tău anihilează orice urmă de linişte interioară. Ceea ce înseamnă că vei avea nevoie de relaxare, la un moment dat. Fii atent la orice ţi se spune. Este posibil ca astăzi să poţi descifra încă un amănunt important al existenţei tale.

RAC: A te apuca de mai multe lucruri în acelaşi timp, doar pentru că simţi ai atît de multe de oferit lumii întregi, presupune şi o rezervă de energie pe măsură ­ rezervă pe care, după cum se pare, nu o ai. În consecinţă, încearcă să rămîi concentrat asupra unui singur obiectiv, urmîndu-l pînă la realizare. Nu uita să fii drăguţ cu toţi cei cu care interacţionezi, dar nu înainte de a fi drăguţ cu tine însuţi...

LEU: Dacă în prima parte a zilei este posibil să ai o stare neplăcută, de agitaţie, neştiind de ce anume să te apuci să rezolvi mai întîi, în a doua parte a zilei beneficiezi de energia necesară pentru a demara noi proiecte sau pentru a termina unele deja începute, al căror termen-limita de predare se apropie. În oricare dintre cazuri, împacă-te cu ideea că doar atît îţi este permis să faci, deocamdată.

FECIOARA:
Probabil că eşti contrazis mai mult decît de cît de obicei, întîmpinînd rezistenţă (nu doar verbală) din partea celor cu care interacţionezi. Ceea ce te “obligă” să priveşti în propria-ţi fiinţă ­ eşti sigur că este nevoie să fii atît de critic, atît cu tine, cît şi cu cei din jurul tău? Mai mult, astăzi este o zi în care orice formă de frică poate avea repercusiuni neplăcute la nivel personal.

BALANŢĂ:
Te simţi ca şi cum ai fi dus cu vorba, mai ales la locul de muncă. Ceea ce te obligă să cauţi adevăratul sens al celor spuse, fără să crezi ceea ce ţi se spune, iniţial. Pe de altă parte, nu este recomandabil a te lăsa influenţat de ceea ce auzi astăzi. Diferenţele de opinie între tine şi cei cu care interacţionezi sînt evidente, iar eventualele animozităţi se pot rezolva numai cu răbdare şi tact.
 
SCORPION: Nici astăzi nu eşti în apele tale, iar ceea ce se întîmplă în jur nu îţi este pe plac. Ceea ce îţi dă dreptul să te răsfeţi mai mult decît de obicei ­ în definitiv, este ca şi cum ţi-ai lua o zi de vacanţă, chiar dacă doar la nivel mental. Decît să îi asculţi pe cei din jur cum discută despre ceea ce nu înţeleg, iar tu deja ai experimentat, mai bine te relaxezi, chiar dacă într-o solitudine autoimpusă...
 
SĂGETĂTOR: În amalgamul de trăiri şi emoţii interioare vei găsi, cu siguranţă, şi ceva ce te va face să te simţi fericit. Atît timp cît păstrezi pentru tine aceste “observaţii” va fi şi mai bine, căci nu vei da altora ocazia să îţi pună beţe în roate ­ din motive subiective, evident. Rămîi “en garde” şi nu te hazarda să crezi că viitorul va fi alcătuit numai din lapte şi miere. În continuare, răbdarea rămîne o virtute.

CAPRICORN: Este posibil să întîmpini rezistenţă de la cine nu te aştepţi şi cînd nu te aştepţi. Ca atare, nu renunţa nici la planurile de viitor pe care le ai, nici la proiectele la care lucrezi încă, mai ales dacă simţi că obstacolele sînt puse în calea ta intenţionat. Dacă circumstanţele nu îţi sînt favorabile, mai aşteaptă cîteva zile; vei observa cum ceilalţi îţi vor acorda din ce în ce mai multă atenţie.

VĂRSĂTOR:
Te simţi presat de evenimente şi de aşteptările celorlalţi, iar responsabilităţile puse pe umerii tăi sînt din ce în ce mai greu de rezolvat. Nu ai scăpare, deoarece trebuie să îţi onorezi atribuţiile şi să îţi păstrezi statutul. Ceea ce poţi face, însă, este să îţi reevaluezi nivelul de implicare şi să nu uiţi să fii sincer cu tine însuţi. Contează mai mult cum te simţi decît ce părere au alţii despre tine.

PEŞTI: Recompensele pe care le aştepţi vin cu mult mai greu decît ţi-ai imaginat. Dar nu te descuraja, căci acest fapt nu ascunde ceva neplăcut. În schimb, încearcă să nu îţi doreşti a schimba ceea ce nu poate fi schimbat, căci nu de tine depinde succesul celorlalţi. În schimb, onorează-ţi responsabilităţile şi respectă-ţi promisiunile ­ în viitorul apropiat vei fi liniştit atunci cînd alţii vor fi nevoiţi să trudească.

Sursa: www.astrocafe.ro

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1805
Populația:
1209 locuitori

Ialpujeni este un sat și comună din raionul Cimișlia. Localitatea se află la distanța de 30 km de orașul Cimișlia și la 72 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1209 oameni. Satul Ialpujeni a fost menționat documentar în anul 1805.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.